Jovi 5 #1 Napisano 19 Marca 2022 Witam serdecznie wszystkich milosnikow czasu. Na forum jestem juz od dluzszego czasu, dzisiaj postanowilam sie zarejestrowac. Korzystalam z wiedzy i porad na tym forum(za ktore dziekuje) i je wdrazam w swoje zainteresowanie technika, historia zegarow. Jestem milosniczka glownie starych zegarow tych duzych jak i malych- mechanicznych. W domu mam mala kolekcje, przewaznie zegary (po)1900r Ostatnio tez zajelam sie zagladaniem do wnetrz zegarkow, czyli pierwsze proby samodzielnego przede wszystkim czyszczenia. Jednak wiedza to podstawa i dlatego tez pewnie bede miala jeszcze sporo pytan. Przepraszam za brak polskiej trzcionki. Mieszkam w Berlinie i stad tez pozdrawiam wszystkich. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paulus57 145173 #2 Napisano 19 Marca 2022 45 minut temu, Jovi napisał(-a): Witam serdecznie wszystkich milosnikow czasu. Na forum jestem juz od dluzszego czasu, dzisiaj postanowilam sie zarejestrowac. Korzystalam z wiedzy i porad na tym forum(za ktore dziekuje) i je wdrazam w swoje zainteresowanie technika, historia zegarow. Jestem milosniczka glownie starych zegarow tych duzych jak i malych- mechanicznych. W domu mam mala kolekcje, przewaznie zegary (po)1900r Ostatnio tez zajelam sie zagladaniem do wnetrz zegarkow, czyli pierwsze proby samodzielnego przede wszystkim czyszczenia. Jednak wiedza to podstawa i dlatego tez pewnie bede miala jeszcze sporo pytan. Przepraszam za brak polskiej trzcionki. Mieszkam w Berlinie i stad tez pozdrawiam wszystkich. Witaj, teraz już oficjalnie, na naszym Forum . 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach