Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Miles

Zegarek Casio nie reaguje.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Miles

Witam. Pojawił się taki problem. Mam zegarek Casio GW-300 i tydzień temu wskaźnik baterii pokazał najniższy poziom i tym samym wyświetlił się napis "charge" (naładować). Zegarek działał przez kilka dni poprawnie. Dzisiaj przestał reagować tzn. Nie działa podświetlenie i wszystkie inne przyciski. Czas odlicza poprawnie. Czy to normalne? Akumulatorka nie mogę naładować, bo słońce za chmurami, a kupować nie chcę, gdyż wolę by został ten.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Miles

Udało mi się go podładować. Wszystko działa. Jednak co jakiś czas znika godzina z wyświetlacza i pojawia się napis "RC!"... wyświetlana jest także data i poziom baterii. O co chodzi?

PS. Przestawiły się także wszystkie godziny we wszystkich strefach czasowych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

bateria pewnie do wymiany...zegarki Casio czasami sie dziwnie zachowują czyli mają duszę :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli podladowales i dziala. to dobrze. ale jeszcze doloz mu troche swiatla.

RC to info ze probuje synchronizowac sie z atomowym. jak masz slaby aku to proponuje wylaczyc synchronizacje i niech dziala jak zwykly kwarc do wiosny. zeby to zrobic wciskasz lewy gorny i przytrzymujesz jak jest w trybie pokazywania czasu. jak zacznie mrugac to tak przestawiasz dolnymi zeby zmienic synchronizacje na off pewnie masz na A/T (czy jakos podobnie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Mchl

A to "nie idzie" tych zegarków podładować pod żarówką?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idzie. zostaw na noc pod lampka i napewno troche to da.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zegarek casio nie reaguje - może nie rozumie po polsku. a instrukcję masz w jakim jeżyku. :P

Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, tak zostań na noc pod lampką i napewno to coś da. a moja rada jest taka: nastał piękny miesiąc maj, dużo z nim na słońcu przebywaj. :P

Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.