Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
MrRogalik

Citizen Eco Drive ca4420-21x

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim! 

Od dwóch miesięcy intensywnie przeglądałem sobie forum aż w końcu postanowiłem się zarejestrować 💪. Mnogość postów i opinii doprowadziła mnie do tego momentu, w którym wybór padł na CA4420-21x - oczywiście szukając jak najlepszej ceny trafiłem na jedyną aukcję na allegro, na której sprzedawany jest egzemplarz powystawowy. Przejrzałem sobie kilkanaście zdjęć dekielka z internetów i porównałem je ze zdjęciem tego z allegro - nad numerem seryjnym we wszystkich oglądanych przeze mnie sklepach internetowych widnieje model zegarka, tj. "ca4420-21x", tutaj natomiast tego nie ma. Pojawia się pytanie o autentyczność tego zegarka. To pierwsze pytanie :). Druga sprawa to rok produkcji tiktoka - czy jest to 2021? Nie mogę znaleźć daty, w którym rozpoczęto jego produkcję, ale raczej nie jest to 2011?.

Poniżej przesyłam link do aukcji i z góry dziękuję za odpowiedzi. 

https://allegro.pl/oferta/zegarek-meski-citizen-ca4420-21x-ff149-11774229764

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegarek wygląda ok. Może to pierwsze wypusty serii i dopiero potem zaczęli nabijać nr modelu? Poza tym masz 14 dnia na ewentualny zwrot, firma działa na allegro ponad 6 lat i ma 99% pozytywnych komentarzy. Raczej dużego ryzyka tu nie ma. 

Edytowane przez tofiks_th

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi