Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość autentyczny74

Camel Active jakość za rozsądną cenę czy zegarki n

Rekomendowane odpowiedzi

Mówisz o procolu czy o Carmen Electrze? ;)

HemiG, Ty koneser jestes :!: ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
HemiG, Ty koneser jestes :!: ;)

Nędzny pył jeno, ale robię co mogę. ;)

"w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74
Skoro Eta i Ronda to zwyklaki to Twoja wiedza jest naprawde niewielka na temat w ktorym zabrałeś głos... :twisted:

Uwazasz, ze mechanizmy, w cenie od 8 do 35$ za sztuke to nie "zwyklaki"? ;)

rozumiem ,że składane w azji (chiny lub korea)?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Skoro Eta i Ronda to zwyklaki to Twoja wiedza jest naprawde niewielka na temat w ktorym zabrałeś głos... :twisted:

Uwazasz, ze mechanizmy, w cenie od 8 do 35$ za sztuke to nie "zwyklaki"? ;)

rozumiem ,że składane w azji (chiny lub korea)?

Alez skad! Mechanizmy produkowane w Chinach pewnie nie sa drozsze niz 1-2$, skoro produkt finalny kosztuje czesto 3-10$. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74

:mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zapytalem o azje bo zmylil mnie ten przelicznik w $-wiadomo ze w Chinach itd.placi sie tylko tą walutą

;):D:D:);):D:):):lol::lol:

"w sensie: nie skorzana bransoleta i nie oGragly"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Zapytalem o azje bo zmylil mnie ten przelicznik w $-wiadomo ze w Chinach itd.placi sie tylko tą walutą

To już Chiny zrezygnowały z narodowej waluty - juana???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74

:mrgreen: ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zebys wiedzial kolego ;) ze wola $.Mam znajomego co importuje z tamtad obrabiarki i stal na swoja walute nie chca patrzec jak widza zielone..

Z tego co wiem w Azji dolarami już się nie płaci bo leci na łeb na szyje, a wszyscy wolą EUR.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74
zebys wiedzial kolego ;) ze wola $.Mam znajomego co importuje z tamtad obrabiarki i stal na swoja walute nie chca patrzec jak widza zielone..

Z tego co wiem w Azji dolarami już się nie płaci bo leci na łeb na szyje, a wszyscy wolą EUR.

dolar-2,45 pln.

euro-3,54 pln. to tak samo jak rok czy poltora temu czyli:$3-3,4 a Euro-3,9-4,2

wszystko leci tylko złtowk asilna jak nigdy :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bez przesady stawiasz na = japonskie zegarki ze szwajcarskimi??

hmmm...tego pytania w stosunku do mojej osoby nie rozumiem...oświeć mnie :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zebys wiedzial kolego :lol: ze wola $.Mam znajomego co importuje z tamtad obrabiarki i stal na swoja walute nie chca patrzec jak widza zielone..

dolar-2,45 pln.

euro-3,54 pln. to tak samo jak rok czy poltora temu czyli:$3-3,4 a Euro-3,9-4,2

wszystko leci tylko złtowk asilna jak nigdy :twisted:

coz dobrze dla importerow, chyba jak w kazdym kraju przed wejsciem do strefy euro, ale zielony sie rzeczywiscie oslabil - niweluja sobie cene paliwa:), pozatyn jednak kurs euro wydaje sie bardziej stabilny i stopniowo jednak sie umacnia wzg. zielonego, inna kwestia jak bedzie po wyborach w us, coz dla mnie osobiscie silny zielony bylby lepszy :wink:

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Wydaje mi się ze swiss made znaczy cos więceć niz "no name" do czego zaliczaja sie zegarki nike czy adidas(mozliwe ze te drugie produkowane sa w chinach)

...no pewnie , że tak, ale chyba nie zrozumiałeś mojego pierwszego postu, który był kpiną na temat zegarków Camel'a i wszelkiej rasy zegarków typu Adidas.... ja wrzucam je wszystkie razem do jednego wora.... czyli nie dałbym grosza za takie wynalazki i nie ważne dla mnie czy Eta czy Ronda w środku... dla mnie te zegarki to może być ewentualnie dodatek jako gratis dla dobrego klienta....

...ja nie sikam w majtki na widok każdego zegarka z napisem "swiss made" ...i fakt porównując Camel vs np. Seiko nie mam najmniejszej wątpliwości co bym wybrał...i chyba nie tylko ja...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...bardzo łagodnie wymieniam poglądy...zwłaszcza na ten temat :lol: ...prostacko nie jest jednoznaczne z niełagodnym, co wynika z Twojej wypowiedzi...

...a teraz na temat: ja wypowiedziałem swoje zdanie na temat zegarków Camel Active... i mam do tego prawo... Tobie mają prawo się one podobać... a określeniem ,że Seiko to takie lepsze Casio możesz się narazić niejednemu znawcy tematu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74
...bardzo łagodnie wymieniam poglądy...zwłaszcza na ten temat :lol: ...prostacko nie jest jednoznaczne z niełagodnym, co wynika z Twojej wypowiedzi...

...a teraz na temat: ja wypowiedziałem swoje zdanie na temat zegarków Camel Active... i mam do tego prawo... Tobie mają prawo się one podobać... a określeniem ,że Seiko to takie lepsze Casio możesz się narazić niejednemu znawcy tematu :lol:

No dobra przesadzilem z tym lepsze casio ale tak jak juz napisalem Ty nie potrzebnie uzywasz tak mocnych sformuowan..Najwazniesze przeciez jest to zeby zegarek sie podobal i byl oryginalny(nie podroba) w prawdziwym tego slowa znaczeniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co do seiko hmm firma napewno b. dobra takie lepsze casio :lol:

Poszedłeś po bandzie i dajesz dobre powody, żeby się z Ciebie pośmiać. Zanim coś o czymś powiesz, to poczytaj trochę (choćby na tym Forum).

"A był dla kierowania zespołem tym, czym Herod dla Towarzystwa Przedszkolnego w Betlejem"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość autentyczny74
Co do seiko hmm firma napewno b. dobra takie lepsze casio :lol:

Poszedłeś po bandzie i dajesz dobre powody, żeby się z Ciebie pośmiać. Zanim coś o czymś powiesz, to poczytaj trochę (choćby na tym Forum).

No dobra przesadzilem z tym lepsze casio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.