Spinner 33 #1 Posted May 30, 2022 (edited) Witajcie! Takie coś mi wpadło na urlopie na targu staroci, ktoś wie co to warte? Stawiam na lata 70-te... Trzeba będzie oblookać sekundową i polerkę szkła zrobić, szału z werkiem zapewne nie ma ale jakoś dziwnie mnie cieszy... 😏 Edited May 30, 2022 by Spinner 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Share this post Link to post Share on other sites
hrabia 33274 #2 Posted June 6, 2022 ładny. timexów na tych blaszanych werkach jest na rynku dużo, więc wartości nie mają za bardzo. ale design to oni mieli dobry. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Spinner 33 #3 Posted June 7, 2022 Dzięki za odpowiedź. Tak, to prawda, werk blaszany, wartość nieduża ale jakoś mnie designem zaciekawił - dam znać czy się udało szkiełko wypolerować i dobrać sekundę:-) 1 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Share this post Link to post Share on other sites
Spinner 33 #4 Posted July 15, 2022 No i skończony 🙂 2 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Share this post Link to post Share on other sites
borewicz07 151 #5 Posted July 15, 2022 Gratuluję. Pięknie wygląda. czarny sekundnik bardziej pasuje niż np. złoty. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Spinner 33 #6 Posted July 15, 2022 2 godziny temu, borewicz07 napisał(-a): Gratuluję. Pięknie wygląda. czarny sekundnik bardziej pasuje niż np. złoty. Dzięk! Na fotkach z netu jakie znajdowałem był zawsze właśnie czarny sekundnik;-) 0 SPINNERSTRAPy - szukaj na Instagranie lub FB po haśle "spinnerstraps" Share this post Link to post Share on other sites