Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RagnarPL

ORIENT MAKO III

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam Was na recenzję zegarka, na który musieliśmy czekać 7 lat. W 2016 roku premierę miał poprzednik recenzowanego modelu, czyli MAKO II.
Czy 3 edycja dorówna popularności poprzednika?
Na to pytanie staram się odpowiedzieć w tym filmie.
Zapraszam do oglądania 🎞🎞🎞🎞🎞🎞
Łapki w górę mile widziane 👍👍👍👍👍
Nie zapomnijcie zasubskrybować mojego kanału i kliknąć w dzwoneczek żeby nie przegapić kolejnych filmów 🔔🔔🔔🔔

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Dzięki za rzetelną recenzję. 
Mimo znacznego upgrejdu w stosunku do Mako I - „jedynka” daje najwiecej fanu. Oczywiście moim zdaniem. 

Week 469 to był dobry i - przynajmniej w Mako” - super dokładny mechanizm. A dodatkowa koronka dodaje zadziora. Szkoda, że zegarek nie miał szafiru.

”Dwójka” nie wyglądała już tak solidnie. Może przez oszczędności w materiale. Mniejsza koronka, zdecydowanie gorsza bransoleta, widać księgowi Epsona zaczęli liczyć. 
„Trójka” - jak dobrze widzę na filmie - ma płaską tarczę, bez tego pośredniego ringu. Chociaż wydaje mi się, że większą koronkę. 

Edytowane przez adventure

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, adventure napisał(-a):

Dzięki za rzetelną recenzję. 
Mimo znacznego upgrejdu w stosunku do Mako I - „jedynka” daje najwiecej fanu. Oczywiście moim zdaniem. 

Week 469 to był dobry i - przynajmniej w Mako” - super dokładny mechanizm. A dodatkowa koronka dodaje zadziora. Szkoda, że zegarek nie miał szafiru.

”Dwójka” nie wyglądała już tak solidnie. Może przez oszczędności w materiale. Mniejsza koronka, zdecydowanie gorsza bransoleta, widać księgowi Epsona zaczęli liczyć. 
„Trójka” - jak dobrze widzę na filmie - ma płaską tarczę, bez tego pośredniego ringu. Chociaż wydaje mi się, że większą koronkę. 

Cześć,

Niestety jedynki nie miałem przyjemności dotykać, a co dopiero recenzować. Widziałem jedynie na zdjęciach. Dwójka przeszła mi przez ręce kilka razy i zegarek był bardzo dobry patrząc cena-jakość. Trójka w mojej opinii jest ok, ale wyceniona zdecydowanie zbyt wysoko. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi