Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
kolek23

Wancora Watches - Chrono24

Rekomendowane odpowiedzi

Zastanawiam się nad zakupem nowego Tudora od tego sprzedawcy:

https://www.chrono24.com/search/index.htm?customerId=32981&dosearch=true&resultview=list&sortorder=1

Sprzedawca profesjonalny, same dobre opinie, sprzedał sporo, jest fundusz powierniczy i ochrona kupujących. Jedyny znak zapytania to BARDZO dobre ceny (przynajmniej według tego co ja widzę). Ktoś z bardziej doświadczonych użytkowników - sam na chrono kupiłem na razie tylko jedną sztukę - chciałby rzucić okiem na portfolio sprzedawcy i podzielić się przemyśleniami? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 17.06.2024 o 18:15, kolek23 napisał(-a):

Zastanawiam się nad zakupem nowego Tudora od tego sprzedawcy:

https://www.chrono24.com/search/index.htm?customerId=32981&dosearch=true&resultview=list&sortorder=1

Sprzedawca profesjonalny, same dobre opinie, sprzedał sporo, jest fundusz powierniczy i ochrona kupujących. Jedyny znak zapytania to BARDZO dobre ceny (przynajmniej według tego co ja widzę). Ktoś z bardziej doświadczonych użytkowników - sam na chrono kupiłem na razie tylko jedną sztukę - chciałby rzucić okiem na portfolio sprzedawcy i podzielić się przemyśleniami? :)

Podbijam temat, również wpadł mi w oko zegarek z ich oferty. Ktoś może zamawiał coś od tego sprzedawcy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znalazłem w podobnej cenie sztukę w Polsce, także niestety nie pomogę :( 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi