Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Adi

iPhone XS/ iPhone 11 - OBNIŻKA ;)

Rekomendowane odpowiedzi

cześć

Mam do sprzedania 2 telefony. oba od 2 lat pełną funkcję rezerwowych, więc leżą głównie, ładowane co jakiś czas. 

jeden zostaje więc oferta wygląda tak, że jeden zostanie kupiony to drugi nieaktualny. 

XS czarny, ramki super, plecki super, szkło super + szkło anty blue nalepione. Pamięć 64 MB. pudełko, kabelek, słuchawki nieużywane + używane, oryginalne, czarne, skórzane etui Apple fajnie „zestarzone”. Bateria 81%. Nigdy nie „grzebany”

11 Product Red. Ramki super poza okolicami gniazda i wyblaknięciem z nieznanej przyczyny w jednym miejscu (zdjęcia), szkło z mikroryską (zdjęcie), plecki super, pamięć 64 GB, pudełko, słuchawki nieużywane, kabelek. Bateria 81%. Nigdy nie grzebany. 

Cena za XS - 850 zł - 800 zł

Cena za 11 - 950 zł - 900 zł + dostał szkło na ekran oraz etui silikonowe, transparentne z opcją MagSafe. 

Sprzedałem wiele produktów Apple, także przez bazarek. Zawsze otrzymywałem potwierdzenie, że stan zgodny z opisem lub lepszy. 

Oczywiście sprzęt przygotowany do sprzedaży, żadnych blokad, wyzerowany i zdezynfekowany odpowiednimi środkami. 

Dodam, że jeśli chodzi o sposób funkcjonowania, o płynność działania to mimo, iż od produktów z jabłkiem oczekuje się sporo to te telefony naprawdę dają radę tak XS jak i jedenastka, więc jeśli ktoś miałby obawy pod tym kątem to bez podstawnie;)

Mam przy motocyklu jako elektroniczny prędkościomierz jakiegoś Samsunga z serii Grand,  który pochodzi z podobnego okresu i te dwa oferowane telefony rozkładają go na łopatki dwukrotnie :)

IMG_9143.jpeg

IMG_9141.jpeg

IMG_9140.jpeg

IMG_9139.jpeg

IMG_9137.jpeg

IMG_9136.jpeg

IMG_9134.jpeg

IMG_9135.jpeg

IMG_9132.jpeg

IMG_9133.jpeg

IMG_9160.jpeg

Edytowane przez Adi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.