Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Tomulac

Breitling Chronomat 42 B01

Recommended Posts

Jako, że długo nic w mojej kolekcji nie zmieniałem - czas na rotację:)

Jako pierwszy na sprzedaż ląduje Breitling Chronomat 42 z flagowym mechanizmem B01. Do grudnia 2025 na gwarancji fabrycznej, z pełnym kompletem dokumentów, pudełek i fantastycznym stanie. Spokojnie 8.5. Antyrefleks czysty, koperta nosi bardzo delikatne ślady używania, nic głębokiego / poważnego.

Zegarek bardzo uniwersalny, świetnie wygląda zarówno na kauczuku jak i na pasku skórzanym. Jest to duże 42mm. Wygląda na większy niż np. Colt 44mm. Ale dobrze układa się na wąskim nadgarstku.

Update. 30 sierpnia założyłem nowiutki oryginalny pasek z oryginalnym nowym zapięciem. Nie będzie używany.

Odbiór najlepiej osobisty w Gdańsku, ew. transport do dogadania. Zapraszam i gorąco polecam.18,5 tys zł

IMG_0351.jpeg

IMG_0353.jpeg

IMG_0354.jpeg

IMG_0359.jpeg

IMG_0358.jpeg

IMG_0357.jpeg

IMG_0363.jpeg

IMG_0364.jpeg

IMG_0367.jpeg

IMG_0366.jpeg

IMG_0391.jpeg

Edited by Tomulac
zakup nowego oryginalnego paska

Możliwa zamiana na cos ciekawego. Navitimer 43mm / IWC Portugalczyk 7 days lub chrono

Założony nowy oryginalny pasek z oryginalnym zapięciem - już nie będzie używany.

IMG_0393.jpeg

Edited by Tomulac

• Recently Browsing   0 members

No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.