Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

IRONMAN

Zjejmuję korone przed Wami (z koperty:))

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem bez.

Moim ostatnim był Timex Ironman, ale jest teraz w strzępach.

Pragnąłem zakupić nowy, wstąpiłem na forum po informacje, ale coraz dalej do zegarka :D !

Zauważyłem, że liczące się osoby mówią o tych z ręcznym lub automatycznym naciągiem, iż tylko one są godne noszenia. Zatem dlaczego- pytam- w statystykach podstrona g-shock tak wysoko?

Utyskuje starszyzna na kilkupostowców, bo nie dla nich te fora. Dlaczego tedy najczęściej wyświetlane/aktywne strony świadczą o tym że oni tak bardzo się liczą?

( Jednopostowiec pyta jaki i pokazuje w galerii, dlatego ich strony to tyczące Allegro i najnowszych zakupów.)

Czy zauważacie, że kochacie forum bardziej niż zegarki?

( To nie szydzenie, ja o zamysł proszę.)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj!

Mam nadzieję, że szybko znajdziesz pasujący Ci zegarek :wink:

Nie bardzo rozumiem przesłanie Twojego posta. Kogo uważasz za liczące się osoby czy tych, którzy mają po kilka tysięcy postów, czy tych którzy mają bardzo drogie zegarki. Ja siebie do nich nie zaliczam, choć łatwo to zmienić - nabić wiele postów bez treści, kupić zegarek za 20kPLN - żaden problem, ale czy od tego będę ważniejszy, mądrzejszy - na pewno nie.

Forum jest otwarte dla wszystkich. Ja wymagam od siebie i innych poszanowania dla panujących reguł i siebie nawzajem. Członkostwo jest dobrowolne, więc jeśli ktoś nie chce szanować kolegów i przestrzegać kilku prostych reguł ... no cóż żyjemy w wolnym kraju można nie być członkiem KMZiZ. Takie proste. A jeśli ktoś zaczyna od okazywania braku szacunku kolegom o dłuższym stażu i większej wiedzy to jak może żądać szacunku od innych.

Według mnie forum jest równe dla wszystkich i wszyscy są równi na forum.

Każdemu życzę wiele radości z pasji zegarkowej, forumowiczom jak najwięcej frajdy z obcowania z podobnie nakręconymi ludźmi a Tobie odnalezienia zegarka, który gdzieś już czeka na Ciebie.

pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za przywitanie postaram się odwiedzać stronę regularnie, ale nie tak często jak teraz. Muszę się ograniczyć, bo teraz przesiaduję po kilka godzin w nocy ( to może źle wpłynąć na

moją kondycję psychiczną). (właściwie to już wpłynęło) ]:->

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Dzięki za przywitanie postaram się odwiedzać stronę regularnie, ale nie tak często jak teraz. Muszę się ograniczyć, bo teraz przesiaduję po kilka godzin w nocy ( to może źle wpłynąć na

moją kondycję psychiczną). (właściwie to już wpłynęło) ]:->

Nie przejmuj się nie jest z Tobą tak źle. Ja na przykład zaczynam myśleć o odwyku (od forum i zegarków) a i tak humor dopisuje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

CZOŁEM !!!

Seiko Ninja Limited Edition

Seiko Orange Samurai Limited Edition

Seiko Black Samurai dwie sztuki

Seiko White Samurai

Seiko Orange Monster

Seiko SARB001

Seiko Black Bullet

i jeszcze kilka Seiko i Citizenów

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.