Gość Omega50 #1 Napisano 11 Grudnia 2024 Witam wszystkich serdecznie, Podjąłem decyzję o kolekcjonowaniu zegarków szwajcarskich Omega i TAG Heuer. Dajcie mi znać, czy to dobra decyzja, proszę. No i oczywiście bardzo chętnie dowiem się wszelkich ważnych podpowiedzi, co jest ważne, na co zwracać uwagę, jakich błędów unikać. Miło mi dołączyć do tego grona, Serdecznie pozdrawiam, MH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 8987 #2 Napisano 11 Grudnia 2024 Witaj na forum. Omega i Tag Heuer to porządne marki, także udanego kolekcjonowania 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Omega50 #3 Napisano 12 Grudnia 2024 Dziękuję za odpowiedź. Czy jest tutaj na forum jakiś wątek z radami dla kolekcjonerów? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SPS 68294 #4 Napisano 12 Grudnia 2024 Witamy na forum Omega I TAG Heuer to znane, rozpoznawane, szanowane i lubiane marki. Na forum są tematy dotyczące poszczególnych marek, w tym Omegi i TAG`a. W każdym klubie uzyskasz informacje, rady i opinie odnośnie marki i konkretnych modeli. Na forum funkcjonuje też bazarek na który warto zaglądać, gdzie co jakiś czas pojawiają się między innymi Omegi i TAGi. Szymon 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Piątkowski 8987 #5 Napisano 13 Grudnia 2024 Jeśli chodzi o marki, to mamy tematy Klub Miłośników Zegarków ………… (w miejsce kropeczek marka zegarkowa), także na pewno znajdziesz wiele informacji Szymon (SPS) nawet sprzedaje jednego Tag Heuera, także polecam, bo pewny forumowicz. Zaglądnij do forumowego bazarku 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Omega50 #6 Napisano 13 Grudnia 2024 Dziękuję. Kolekcjonuję jedynie NOWE i Limitowane edycje. Takie moje postanowienie. Spojrzałem, dość ładny czasomierz. Cena rewelacyjna. Poszperam jeszcze na bazarku. Serdeczności, MH 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach