antygraffitex 13 #1 Napisano 25 Grudnia 2024 (edytowane) Witam i zapraszam, sprzedam Pięknego. Anonimo Nautilo Vintage. Zegarek na gwarancji. Średnica 42 koronka sygnowana. Przeszklony dekielek. Mechanizm Selita pięknie dekorowany i tani w serwisowaniu, Szkiełka szafiry z AR Cudowna tarcza Lazurowo niebieskawa. Bazel obrotowy ceramika WR 200 metrów Koronka zakręcana sygnowana. Kapitalna Bransoletka sygnowana Anonimo w najlepszym wydaniu gratka dla fanów Anonimo , cudownie się prezentuje Zegarek do garnituru do biura i czynnego sportu. Oczywiście wszystko co fabryka dała. Zegarek jest moją własnością kupiony dwa miesiące temu zegarek jest mi trochę za duży Zegarek niesamowicie wszechstronny i piękny. do wszystkiego i na każdą okazje można go założyć . Cena 6800zł. Niewielkie negocjacje możliwe. Wysyłka po mojej stronie. Odbiór osobisty oczywiście możliwy po wcześniejszym dogadaniu się Na zdjęciach jeszcze w foliach. Zegarek nowy ale zacząłem go nosić i złapał na bransolecie normalnych od używania śladów dlatego jest taniej super cena. nowy kosztuje 2500 Euro Edytowane 16 Stycznia 2025 przez antygraffitex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #2 Napisano 1 Stycznia 2025 Zapraszam piękny zegarek a cena naprawdę super, jakość wykonania na wysokim poziomie. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #3 Napisano 10 Stycznia 2025 Przepiękny Anonimo zapraszam. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #4 Napisano 16 Stycznia 2025 Aktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 13 #5 Napisano 28 Stycznia 2025 Aktualne 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach