odCzasu doCzasu 44 #1 Posted February 15, 2025 (edited) Pierwszy zbiór informacji na temat polskich zegarków produkowanych z Błoniu. Wydana w 2013 roku książka powstała po wystawie zorganizowanej w salonie odCzasu doCzasu w Złotych Tarasach w Warszawie w 2010 roku. Książka zawiera systematykę wyglądu zegarków i konstrukcji mechanizmów Liczba stron: 128 Okładka: twarda Wydanie: Warszawa 2013 Dar: Władysław Meller Stan zachowania: nowa Liczba sztuk: 2 CENA: 70,00 zł Zakup książki - wsparcie Klubu w wysokości ceny książki i kosztu transportu należy wpłacić na konto KLUBU - informacja w regulaminie! Edited February 23, 2025 by odCzasu doCzasu 1 Więcej ciekawostek zegarkowych na naszym i stronie odCzasu doCzasu Share this post Link to post Share on other sites
Władek Meller 301 #2 Posted February 15, 2025 (edited) Oczywiście mogę zagwarantować wpis autora książki, jeśli kupujący będzie sobie tego życzył 🙂 Edited February 15, 2025 by Władek Meller 1 Share this post Link to post Share on other sites
odCzasu doCzasu 44 #3 Posted February 19, 2025 Oferta aktualna 0 Więcej ciekawostek zegarkowych na naszym i stronie odCzasu doCzasu Share this post Link to post Share on other sites
rafalmosty 160098 #4 Posted February 22, 2025 Ja mam tą pozycję Władka, ale żeby wesprzeć klub, kupuję 2 szt. 0 Share this post Link to post Share on other sites
Adam Szczubial 0 #5 Posted February 22, 2025 Godzinę temu, rafalmosty napisał(-a): Ja mam tą pozycję Władka, ale żeby wesprzeć klub, kupuję 2 szt. Napisałem do Pana wiadomość prywatną, 0 Share this post Link to post Share on other sites