rrr 8085 #1 Posted March 15 (edited) Na sprzedaż Oris Divers 65 w wersji 40 mm z czarna tarczą. W ostatnich latach 3 razy miałem ten model i podejrzewam, że pomimo tego że wystawiam go na sprzedaż kiedyś do niego ponownie wrócę bo jest świetny. Zegarek sprzedaję w bogatym zestawie tzn. z oryginalnym paskiem (stan 8/10), oryginalną bransoletą (stan 7/10 głównie ze względu na przetarcia na zapieciu których nie da się uniknąć w codziennym uzytkowaniu) oraz zamiennikiem gumowym typu tropik na którym bardzo fajnie wygląda (stan 9/10). Sam zegarek w stanie 8/10 (drobne ryski głównie na polerowanych elementach które pewnie spokojnie da sie usunąć jeśli ktoś się uprze + od spodu od zmiany pasków. Mechanicznie bez najmniejszych zarzutów). Zegarek z polskiej dystrybucji na gwarancji do 02/2026. W zestawie oczywiście komplet pudełek i dokumentów (zachował się nawet paragon). Cena 5.200 PLN Zegarek do obejrzenia w Oławie pod Wrocławiem. Mile widziany odbiór osobisty ale wysłać też mogę (paczkomat na mój koszt). Bez wymian. Interesuje mnie tylko sprzedaż. Edited March 15 by rrr 1 Share this post Link to post Share on other sites