antygraffitex 11 #1 Napisano 29 Maja (edytowane) Sprzedam Omege Automat w ładnym stanie Omega De Ville Co -Axiel Chronometer. Mechanizm Co-Axiel Omegi 2500. Średnica 38mm bez koronki. Koronka sygnowana. Szkiełko szafir czyste WR 50m Pasek i zapięcie nie oryginalne. Dokument stwierdzający oryginalność Omegi wydany przez Zeitauktion do zegarka jest Faktura zakupu. Zegarek w bardzo ładnym stanie . Cena 6500 zł do niewielkiej negocjacji Mozna odebrac osobiscie. Zegarek kupiłem 4 miesiace temu na Ebay Mam certyfikat ebay że zegarek jest orginalny, nie wiem czy miał serwis u mnie robi -10 sekund i mi to nie przeszkadza. Edytowane 29 Maja przez antygraffitex 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 11 #2 Napisano 5 Czerwca Aktualne. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
antygraffitex 11 #3 Napisano 14 Czerwca Aktualne małe negocjacje możliwe 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach