Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Adi

Iphone 14 pro Deep Purple 128 Gb

Rekomendowane odpowiedzi

Czołem. 
Oferuję do sprzedaży telefon iPhone 14 pro w kolorze fioletowym.
Na szkle kompletnie żadnych śladów użytkowania. Naklejone nowe szkło ochronne. 
Na pleckach również brak śladów. Podobnie na obiektywach.
Na ramce praktycznie także nie ma żadnych śladów po za minimalnymi, czego nie udało się uchwycić na zdjęciach. Znajdziemy coś ewentualnie przy gnieździe lighting.

Kondycja baterii 86%. Nie zauważam spadku wydajności. Telefon nigdy nie był otwierany, naprawiany. 

W zestawie oczywiście oryginalne pudełko, kabelek, chyba nawet nie używany, a także etui widoczne na zdjęciach.

Turkusowe, silikonowe Puro ma ślady używania. Czerwone ze skóry naturalnej również ma ślady używania.

Czarne ze skóry naturalnej gładkiej w dobrym stanie. 
Czarne ze skóry naturalnej o wyraźnej strukturze kompletnie nie używane.

Cena 2000 zł z wysyłką. 
każdy kto kupował ode mnie jakiś sprzęt potwierdzi, że stan jest zawsze zgodny z opisem i zawsze naprawdę dobry. Nawet opakowanie :)

Bardzo proszę nie pytać o cenę bez etui, ponieważ traktuje to jako nierozerwalny komplet. Nie mam modelu 14 pro innego,  więc te etui nie są mi potrzebne. Cena jest podobna lub niższa niż na znanym portalu aukcyjnym za egzemplarze w stanie raczej gorszym więc te etui wychodzą jako gratis. IMG_9282.thumb.jpeg.f05fd0a14584c6f5179f2f3436d4b474.jpeg

IMG_9283.jpeg

IMG_9336.jpeg

IMG_9335.jpeg

IMG_9339.jpeg

IMG_9338.jpeg

IMG_9337.jpeg

Edytowane przez Adi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.