wojtek123 22 #1 Posted February 16 Cześć, czy macie do polecenia w Elblągu, ewentualnie w Gdańsku, zegarmistrza do którego polecacie się wybrać? 1) stara omega geneve po dziadku - sprawdzenie oryginalności i przegląd 2) steinhart black sea - przez dłuższy czas nie używałem, próbując go nastawić coś przekręciłem i teraz nie działa. Naprawienie i przegląd Pozdrawiam 0 Share this post Link to post Share on other sites
Grzegorznip 30 #2 Posted February 16 Szyca w Gdyni Wójta Radtkego 29/31, Baum we Wrzeszczu, chyba Waryńskiego 10 ale nie jestem pewien adresu. 0 Share this post Link to post Share on other sites
mylof 4741 #3 Posted February 16 Bardzo polecam Pana Bauma w Gdańsku Wrzeszczu. Prawdziwy fachowiec, ale terminy realizacji ma dosyć długie. 0 " Nikomu nieznane tajemne serce zegara " - Elias Canetti Share this post Link to post Share on other sites
wojtek123 22 #4 Posted February 18 Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Przy następnej wizycie w Gdańsku zajadę do Pana Bauma. 0 Share this post Link to post Share on other sites