ras232 103 #1 Napisano 26 Lutego (edytowane) Dzień dobry, [sprzedam] Na sprzedaż Ball Engineer Marvelight M 43mm Stan: 8/10 Cena: 7700 zł - 7200 zł Wysyłka: Inpost w cenie Oferuję zegarek Ball Engineer M Marvelight 43mm NM2128C-S1C-GY, w najładniejszym według mnie kolorze tarczy, szarym. Zegarek kupiłem w autoryzowanym sklepie 06 wrzesnia 2023 r. i jest objęty 5 letnią gwarancją (przedłużona na stronie internetowej Ball). Został zamówiony nowy prosto od producenta, nie jest to sklepowy egzemplarz, dotarl do mnie w połowie października 2023 r. Zegarek jest w stanie bdb, założony był kilka razy na okolicznościowe spotkania, pozostały czas spędzał wymiennie w rotomacie i pudełku. Na polerowanych elementach są może jakieś włoskowate ryski od normalnego użytkowania, ale nic głębokiego, brak punktowych śladów itp. Ale to już trzeba by naprawdę szukać żeby znaleźć. Wygląda jak nowy. W zestawie pudełko, karta i paragon, dodatkowe ogniwo i zawieszki. Zegarek jest bardzo wygodny i doskonale leży na ręku. O trycie chyba nic nie muszę pisać, wygląda niesamowicie. W przypadku pytań proszę pisać. Zapraszam Edytowane Piątek o 13:13 przez ras232 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ras232 103 #2 Napisano 7 Marca Hops, cena w dół. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach