RagnarPL 10746 #1 Napisano 23 Marca Cześć, Dzisiaj zapraszam Was na odcinek z Seiko Alpinistem w roli głównej. Ten zegarek pojawiał się już u mnie na kanale. Jednak tym razem to mój egzeplarz Na ten model czaiłem się chyba od początku przygody z zegarkami...i zawsze coś stawało na przeszkodzie... Tym razem się udało i Alpinist zagościł w mojej kolekcji. Czemu ta wersja kolorystyczna? Przekonajcie się ogladając materiał 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeda 56 #2 Napisano Poniedziałek o 11:16 Piękny, a miałeś w ręku wersję night vision ? Tam też jest piękna chropowata tarcza ale na żywo jej nie widziałem. A zielony świetnie leży i wygląda 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RagnarPL 10746 #3 Napisano Poniedziałek o 18:53 Piękny, a miałeś w ręku wersję night vision ? Tam też jest piękna chropowata tarcza ale na żywo jej nie widziałem. A zielony świetnie leży i wygląda Cześć. Dziękuję. Miałem klasyczna wersję w stali z zieloną tarczą, night visiom również było na moim kanale, znajdziesz tutaj:Wysłane z mojego motorola signature przy użyciu Tapatalka 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzeda 56 #4 Napisano Poniedziałek o 20:10 Dzięki! 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach