nikosf 170 #1 Napisano 25 Maja Dzień dobry 🙂 Pytanko do Koleżeństwa: Czy ktoś próbował w tym modelu wymiany oryginalnego gumowego paska na bransoletę? Strasznie mnie denerwuje kauczuk na nadgarstku, ponadto pasek wysuwa się z szlufki 😕 Chciałbym kupić taką bransoletę jak na załączonym zdjęciu ale mam wątpliwości czy będzie pasowała. Czy ewentualnie możecie polecić kogoś kto będzie w stanie dopasować bransoletę do zegarka? Miłego dnia :-) 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Perpetuum Mobile 73828 #2 Napisano 25 Maja Szansa że będzie pasować jest, ale niewielka. Zbyt wiele parametrów musiałoby być takich samych. Nie tylko szerokość między uchami ale też średnica i profil koperty. Do tego miejsce wydrążenia otworów na teleskopy w uchach musiałoby się idealnie pokryć z umiejscowieniem otworów na teleskop w bransolecie. Tutaj nawet średnica zegarka się nie zgadza. Te bransolety są chyba na zegarki o średnicy 46 mm a Twój ma bodajże 50 mm. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nikosf 170 #3 Napisano 26 Maja Mam te same podejrzenia, właśnie dlatego zapytałem czy ktoś ma jakieś doświadczenie w tym temacie. Pewnikiem jest inny łuk w adapterach i być może właśnie problem teleskopów.. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach