Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Kacperpat

Pytanie o autentyczność zegarka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, chciałem zapytać osób znających się na zegarkach, o autentyczność mojego zegarka. Poniżej wyślę kilka zdjęć, byłbym bardzo wdzięczny za pomoc, z góry dziękuję :)

spacer.pngspacer.png

IMG_9372.jpeg

IMG_9373.jpeg

IMG_9374.jpeg

IMG_9375.jpeg

IMG_9376.jpeg

IMG_9377.jpeg

IMG_9371.jpeg

Edytowane przez Kacperpat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Podobna zawartość

• Przez AdamBe
      Witam serdecznie. Jest to mój pierwszy post na tym forum, więc proszę o wyrozumiałość. Chciałbym kupić zegarek od sprzedawcy na OLX. Jest to zegarek Bergana, którego koperta jest wykonana z 14k złota (próba 585). Tu się pojawia moje pytanie: czy patrząc na zdjęcia tego zegarka, można twierdzić, że jest to oryginalny zegarek? Oczywiście przed zakupem zamierzam iść do zegarmistrza, aby sprawdził jego autentyczność oraz działanie. Jednakże przed tym wolę zapytać się szanownych forumowiczów, czy w ogóle warto się fatygować.

• Przez RychuSE
      Witam.
      Chciałbym zapytać kogoś o poradę kto się na tym zna bo ja nie bardzo. Znalazłem w rzeczach dziadka przy sprzątaniu domu taki o to zegarek. Niestety nigdzie w internecie nie mogę znaleźć takiego samego. I moje pytanie brzmi czy jest on autentyczny i ile może być wart?

20240430_143218.mp4
    • Przez Zegareks
      Witam chciałabym sprawdzić autentyczność zegarka cartier niżej podsyłam zdjęcia 

• Przez Pieknodworska
      Witam serdecznie,
      zastanawiam się nad zakupem Omegi De Ville. W oko wpadła mi ta, jednakże mam pewne zastrzeżenia co do jej autentyczności. Co sądzicie?

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.