Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Pankracy111

Glycine Airman Sphair

Rekomendowane odpowiedzi

Mam do sprzedania swoją własną Glycine Airman Sphair. Kupiony jako nowy ok 10 lat temu na znanym międzynarodowym portalu zegarkowym, w tej chwili ciężko dostępny (raczej nie ma żadnej sztuki wystawionej). Mam pudełko, dokumentację, fakturę zakupu. Jako gadżet była ściereczka z mikrofibry, jest nierozpakowana. Pasek oryginalny, bardzo miękki i wygodny. Ogólnie stan oceniam na 8/10 ze względu na konieczność doklejenia gumowej nakładki na koronce (jest luźna, ale ustawienia działają). Zegarek nosiłem z rzadka, a ostatnie kilka lat leżał zamknięty w pudełku, dzięki czemu elementy gumowe nie uległy degradacji. Szkło szafirowe bez uszkodzeń, przeszklony dekiel też. Nr referencyjny 3927.2. Preferuję odbiór osobisty po umówieniu się w Warszawie na Żoliborzu. Mogę zamienić się, ale raczej tylko z moją dopłatą na coś niezbyt ciężkiego i dużego :), tylko z "górnej półki" marek szwajcarskich. Cena sprzedaży 4900 złotych.

P1026897.jpg

P1026899.jpg

P1026902.jpg

P1026903.jpg

P1026905.jpg

P1026906.jpg

P1026908.jpg

P1026909.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.