Bondux 19 #1 Posted July 24 Witam wszystkich, od kilku lat interesuję się zegarkami. Aktualnie jestem na etapie wejścia w poważniejsze marki i poszukuję seamastera. Mam masę wątpliwości, ale mam nadzieję, że uda się kupić pewną sztukę. Pozdrawiam 1 Share this post Link to post Share on other sites
Piotr Piątkowski 10685 #2 Posted July 26 Witamy na forum 0 Share this post Link to post Share on other sites
Vnuq 0 #4 Posted August 2 Cześć wszystkim! Właśnie założyłem tu konto i pomyślałem, że czas oficjalnie się przywitać. Zegarkami interesuję się już od kilku lat i w tym czasie udało mi się zgromadzić niewielką, ale bardzo różnorodną kolekcję – można powiedzieć, że od sasa do lasa! Większość moich modeli naręcznych to pamiątki pozbierane po rodzinie, z którymi mam silną więź emocjonalną. Pozostała część to zdobycze z pchlich targów w Polsce i w Niemczech. Uwielbiam to polowanie na tzw. perełki z drugiej ręki. Doszedłem już do takiego etapu, że szczerze mówiąc... sam nie wiem, ile dokładnie sztuk liczy moja kolekcja! Dołączyłem do klubu, żeby wymieniać się doświadczeniami, podglądać Wasze zbiory i pogadać z ludźmi, którzy dzielą tę samą pasję. Z góry dzięki za miłe przyjęcie i do zobaczenia w wątkach! Jacek 0 Share this post Link to post Share on other sites