Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
cupik

Najlepszy, najladniej wykonany chinski diver do 1300 pln

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Na poczatek powiem, ze obserwuje stosowne watki dotyczace chinskich zegarkow. Rozmawialem o tym nawet z 3 modelami AI. Jednak pomyslalem sobie, ze warto zapytac bardziej doswiadczonych. Szukam najlepiej wykonanego chinskiego divera z aliexpress do 1300pln. Zalezy mi na jakosci, precyzji wykonczenia, ladnych detalach, jak najjasniejszej lumie.  Sadze, ze wsrod chinczykow mozna juz znalezc cos naprawde wyjatkowego w tej cenie. Rozwazalem przez chwile oryginalne Seiko i Orienty, ale niewiele oferuja za cena jaka trzeba zaplacic. Na ten moment mam Steeldive Willard i Addiesdive Tuna. Ponadto dwa zegarki nie nurki. Mam talent do rozwalania rzeczy wiec potrzebuje cos solidnego. Nie boje sie rozmiaru. Co koledzy moga polecic?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zależy, czy szukasz czegoś bardziej oryginalnego czy inspirowanego. i czy musi być z ali. a każdy ma swój gust i coś innego poleci.

ja polecam coś od thorna, ixdao. a najmocniej co mi świeci to phorcydes.

i cenię sobie piękno serii spinnaker bradner (ale to już nie ali, choć hongkong i raczej nie świeci tak mocno):

https://www.amazon.pl/Spinnaker-automatyczny-wskazówkami-bransoletką-nierdzewnej/dp/B07RDYLKKN/?th=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, ro4ti napisał(-a):

to zależy, czy szukasz czegoś bardziej oryginalnego czy inspirowanego. i czy musi być z ali. a każdy ma swój gust i coś innego poleci.

ja polecam coś od thorna, ixdao. a najmocniej co mi świeci to phorcydes.

i cenię sobie piękno serii spinnaker bradner (ale to już nie ali, choć hongkong i raczej nie świeci tak mocno):

https://www.amazon.pl/Spinnaker-automatyczny-wskazówkami-bransoletką-nierdzewnej/dp/B07RDYLKKN/?th=1

Dzieki, o takie wlasnie odpowiedzi mi chodzi. AI podpowiada SAN MARTIN. Ja o tych markach, ktore wspominasz nawet nie slyszalem a wygladaja ciekawie. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi