maciek_l 80 #1 Napisano 16 Czerwca 2008 Witam serdecznie! Jak w temacie, czyli to: http://www.casio.com/products/Timepiece/G-Shock/GW9000A-1/ , czy to: http://www.casio.com/products/Timepiece/Pa...oduct/PAG40-3V/ ? Chodzi mi o zegarek, który nie będzie specjalnie katowany, ale wytrzyma pływanie, jazdę na rowerze i inne niebardzo ekstremalne sporty :smile: Mudman (ten akurat) najbardziej mi się obecnie podoba, nie zależy mi na TS czy WC, po prostu jest wg mnie ładniejszy i mniej popularny od G-9000, tyle że mierzyłem go (zwykłego, ale rozmiary te same) i wydawał się trochę mały.. Za to ProTrek rozmiar w sam raz, też mi się wizualnie podoba, ale niespecjalnie mi zależy na kompasie, termometrze i barometrze, które trzeba podobno dość często kalibrować :/ Proszę więc o opinie: czy twardziel (który wydaje się być praktyczniejszy i bardziej uniwersalny) kosztem rozmiaru? Czy podróżnik, który fajnie leży, ale jak się wyłożę na rowerze to jest ryzyko, że nie przeżyje? (zegarek, nie ja.. :grin: ) Pozdrawiam - Maciek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość scyzoryk #2 Napisano 16 Czerwca 2008 ja bym jednak wolał g-shocka na twoim miejscu , jak Ci nie zależy aż tak na kompasie , termometrze , barometrze to nie ma po co brać , bo głownie do tego się go bierze a do wyglądu gw-9000 przyzwyczaisz sie , bo jest bardzo ładny , i nie aż tak malutki 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzecH 6 #3 Napisano 16 Czerwca 2008 osobiście też t tych dwóch wybrałbym G shocka.Mudman jest fajny, 6900 lub Giez również...design to kwestia gustu. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek_l 80 #4 Napisano 17 Czerwca 2008 Dzięki za podpowiedzi Do 6900 też się przymierzałem, ale muszę wybrać jednego z nich (chociaż wolałbym dwa hehehe) i chyba jednak chciałbym coś bardziej nowoczesnego. Nie powiem 6900 ma w sobie coś, no i jest ciutkę większy od Muda.. Może z czasem.. :twisted: Jeśli chodzi o wielkość to absolutnie nie twierdzę, że Mud jest malutki :wink: , po prostu mam trochę szeroki nadgarstek i wydaje mi się, że większe zegarki wyglądają na nim lepiej. BTW - wychaczyłem coś takiego na ang. ebayu wczoraj: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?Vie...N:IT&ih=016 Śmierdziało na odległość, ale postanowiłem spróbować. Już po 20 minutach od zapłaty dostałem zwrot pieniędzy z przeprosinami, że to pomyłka :twisted: :twisted: :twisted: Spróbuję chociaż powalczyć o jakiś upust w sklepie. pzdr - Maciek 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Casio DW-6900 1 #5 Napisano 19 Czerwca 2008 Polecam Casio G-Shock DW-6900-1VQ. :roll: 0 Kobiety! Zwłaszcza te z Electra Luminescent Backlight... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek_l 80 #6 Napisano 21 Czerwca 2008 Decyzja zapadła, zakupiony Mudman u "4watches" na ebayu. Teraz tylko uzbroić się w cierpliwość... :roll: Dzięki za pomoc, pzdr 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach