Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

cyrus

Zegarmistrz w Katowicach

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jak w temacie szukam dobrego zegarmistrza który byłby w stanie naprawić bardzo stary zegarek. Ktoś godny polecenia, znający się na rzeczy i w miare tani.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam zegarmistrza Damiana , ale jest z Myslowic nr tel : 508 202 526.

Naprawil mi już ponad 10 zegarków. W tym naprawde stare zegarki kieszonkowe , które byly w stanie oplakanym ( i mechanizm i koperta i tarcza ) . Więc mogę powiedzieć, że jest naprawdę dobry i zaufany . Zresztą jak mam jakiś zegarek do naprawy to jadę tylko do niego.

pozdrawiam

Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Raf_fkn

Również Ci Go polecam: jest na prawdę w porządku i zna się na rzeczy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za poreda może jescze ktoś zna jakiś zakład zegarmistrzowski w samych Katowicach bo naprawde ostatnio mam mało czasu na to żeby jeździć z zegarkami.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Brolu

W Bogucicach na ulicy Markiefki (przy sklepie Społem) jest zegarmistrz w miarę godny polecenia, na Katowickiej (również Bogucice) niedaleko WSP - obok optyka jest zegarmistrz z tego co wiem... nie za dobry. Z opinii różnych ludzi mogę Ci polecić zegarmistrza który swój zakład ma już bardzo długo przy ul. Korfantego, na przeciwko Spodka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O dzięki właśnie czegoś takiego szukałem bliżej centrum bo sam mieszkam w centrum. Dzięki wielkie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Brolu

Spoko, spoko :) Polecam się na przyszłość :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.