Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Kingischan1

Mistrzostwo Świata - zobaczcie

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Blaz
Pamiętacie czy wcześniej na aukcji też było napisane, że to znakomita replika ??

Ale replika czego Patka, czy IWC ? :P

Myślę, że jeśli się go spytasz, to masz 50 procent szans na to, że odpowie "Patek" i 50 procent, że odpowie "IWC". Taka loteria fantowa. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość obcy17
Pamiętacie czy wcześniej na aukcji też było napisane, że to znakomita replika ??

Pamietacie! Nie , nie było napisane :P

Widzę że kolo jest chyba zdesperowany że wystawie takie "coś" i to za 3 "paczki".

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blaz
Pamietacie! Nie , nie było napisane B)

Widzę że kolo jest chyba zdesperowany że wystawie takie "coś" i to za 3 "paczki".

Wcześniej za ile chciał sprzedawać? Bierzcie, bierzcie! Jeszcze nigdy tak tanio nie można było kupić dwóch zegarków w jednym! :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toż to okazja, Patek? i IWC? za taką cenę?... Szok, dwa w jednym.

Swego czasu jak pracowałem na budowie, pan "majster" (człowiek typu: chłopek roztropek, ale jak coś robił to z rozmachem i swoje racje miał) powiedział mi kiedyś, że jeśli coś jest do wszystkiego to tak naprawdę jest do niczego... Czyli Patek & IWC niema racji bytu, po prostu się nie sprzeda...

Ziom dopisał "(PRAWDOPODOBNIE JEST TO ZNAKOMITA REPLIKA)", no tak replika Patka z dekielkiem IWC jest znakomita... Prawie że nie do poznania... Prawdziwy rarytas, ceniony wśród znawców BiMP (czyli: Bublu i Marnych Podróbek) :P

Spoglądam na zegarek, lecz nie sprawdzam godziny?

Myślę sobie: ?Jurij Gagarin miał takiego gdy leciał w kosmos??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Blaz

Oj, znów allegro mu aukcję usunęło! Złe allegro, bo on przecież jak Mikołaj - chciał komuś piękny prezent zrobić. :P Ciekaw jestem czy się odważy wystawić po raz trzeci. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree

Ja to szczescia nie mam.Zawsze jak chcę coś fajnego kupic to albo mnie ktos ubiegnie albo aukcja zniknie.Pieskie życie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja to szczescia nie mam.Zawsze jak chcę coś fajnego kupic to albo mnie ktos ubiegnie albo aukcja zniknie.Pieskie życie.

Cha cha cha, najwyraźniej podróby mają większe branie... Co z tego, że to lipy, w końcu są tańsze xD...

Spoglądam na zegarek, lecz nie sprawdzam godziny?

Myślę sobie: ?Jurij Gagarin miał takiego gdy leciał w kosmos??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Andree, nie rozpaczaj - nic straconego. Na jednym z wcześniejszych postów był adres email do kontaktu. Wal jak w dym i może jeszcze zdążysz kupić zanim ktoś Cię ubiegnie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość andree
:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.