Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

klopdi

uzytkownik z allegro, który posiada 1000 komentarzy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem zainteresowany kupnem zegarka na allegro od użytkownika "e-zegarki" , posiada on 1000 komentarzy pozytywnych, żadnych negatywów czy neutralnych i gwarantuje że jest możliwy zwrot zrobimy test autentyczności i uznamy że zegarek nie jest oryginalny. Jednak jest pewne ale bo zegarki ma jakoś tanie, niektóre modele potrafią być tańsze o połowę.

oto link do strony z aukcjami http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...amp;gr_id=19865

Prosiłbym o pomoc ponieważ nie znam się zbytnio na zegarkach

Aha dodam tylko , że kupiłem od niego już zegarek lacoste za 269 zl, ( cena akurat normalna ) i wydaje się wszystko w porządku, dostałem pudełeczko, książeczkę jakąś i paragon. Mnie interesuje głównie zegarek armaniego i widziałem po prostu że na stronie deluxury.pl ten sam model kosztuje kilkaset złotych więcej:

http://www.deluxury.pl/index.php?p9174,zeg...o-armani-ar0534

a na allegro:

http://www.allegro.pl/item478099809_ez_emp...a_gwar_24h.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam, jestem zainteresowany kupnem zegarka na allegro od użytkownika "e-zegarki".......

bo to, to nie jest wiecej warte - koleś kupuje pewnie po 100pln i przybija niewiele - ale da sie wyżyć - inni walą większą marżę.

Może Kup sobie Charles Delon - jakość podobna - a cena NORMALNA.

Osobiście mam jakiś dziwny uraz to prób -nieudolnych- tworzenia czasomierzy przez takie brandy jak armani, D&G, Guess, lacoste, fosill....i tym podobne wynalazki.

Zawsze staram się kupić sprzęt - firmy specjalizującej się w danej dziedzinie - odzież turystyczną to TNF, Bergson czy HiMountain, Jak buty to salomon, komórka to Nokia, Tel bezprzewodowy to Panasonic.........itp itd

Pozdro

GrzecH

PS

E-Zegarki to Importer czyli znany sklep internetowy.....sprawdzony przez klubowiczów.

PS2

a to że notebooki, aparaty foto i 1000 innych przedmiotów - na allegro jest też średnio tańszy o 30% to Cię nie dziwi?

To jest internet - nie płacisz czynszu, Zus'ów itp :(

Ale też gwarancja jaką dostajesz jest niepewna bo ..... nie wiadomo czy za rok dana firma się nie zawinie.

Lub będzie sprzedawał pod innym nickiem - i też szukaj wiatru....

Coś za coś :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli jednym słowem ostroo przepłaca się za zegarki? Tylko problem w tym że po prostu bardzo mi się podobają, a co z zegarkami Esprita? Bo też mam jeden na oku

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Nie masz racji!!!

Nie e-zegarki tylko i-zegarki to Importer

Fakt - pomyliłem nick'i :(

Niemniej Esprit'a też bym odpuścił - lepszy dowolny Lorus, Casio czy seiko.....lub adriatica :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no tylko casio itp są dla mnie po prostu brzydkie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
no tylko casio itp są dla mnie po prostu brzydkie

Ale ktore "itp" sa dla Ciebie brzydkie? Jakos nie chce mi sie wierzyc, ze przejrzales cala oferte casio, adriatici i seiko i nie znalazles tam zadnego zegarka, ktory by Ci sie spodobal. Przeciez te firmy robia wszystko, od pseudo-lotnikow po chronografy.

Mysle, ze stoisz tak naprawde przed dylematem czy kupic prawdziwy zegarek, prawdziwej firmy robiacej zegarki.... czy meska "bransoletke" z funkcja wskazywania czasu. bo mniej wiecej taka jest roznica miedzy firmami, ktore Ty wymieniles i ich produktami, a firmami ktore zostaly Ci na tym forum zaproponowane.

Presslaw - nazwa Wrocławia obowiazująca pod panowaniem Habsburgów, w latach 1526-1741.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok, masz jednak rację. Temat do zamknięcia, wybieram casio. A co w końcu z tym użytkownikiem, myślicie że to oryginały?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.