Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

waltur

Rolex i Tudor - 2 w 1?

Rekomendowane odpowiedzi

Oryginał na 100% bardzo ładny zegarek tylko troche mała linia.

Breitling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Oryginał na 100% bardzo ładny zegarek tylko troche mała linia.

Czemu tak sądzisz? Argumenty podane przeze mnie raczej przeczą oryginalności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo jest to model z 1989r.W tym czasie ten model był produkowany.Do dzisiaj firma tudor sygnuje nie które swoje modele na tarczy napisem Rolex.100$ oryginał a cena taka sobie w niemczech można kupić w stanie idealnym na branzolecie za jakies 500euro.Pozdrawiam Darek

Breitling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Bo jest to model z 1989r.W tym czasie ten model był produkowany.Do dzisiaj firma tudor sygnuje nie które swoje modele na tarczy napisem Rolex.100$ oryginał a cena taka sobie w niemczech można kupić w stanie idealnym na branzolecie za jakies 500euro.Pozdrawiam Darek

Dzięki za wyjaśnienie.

Zegarek jest rzeczywiście ładny i niebanalny, stąd moje zainteresowanie. Niemniej wydaje mi się dziwne, że marka z niższej półki używa nazwy marki z wyższej półki. To tak jakby na toyocie avensis napisać lexus.

Wiem, że na deklach Tudorów było wspomnienie o kopertach produkcji Rolex, ale napis na tarczy w miejscu gdzie umieszcza się nazwę marki a nie nazwę modelu? Dziwne to trochę.

Odżałowałbym te 2000 zł na zakup ale nie chcę wyjść na łosia kupującego podróby.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeżeli chdzi o tego alegrowicza to ceny ma stanowczo za wysokie.Robione tarcze,zle opisy i dużo przesady o swoich zegarkach.Kiedys chciałem od tego człowieka kupić omege Ocan Planet w opisie było napisane 45.5mm a to był model 42mm i powiedział że to zegarki tylko na zamówienie bo w nich jest specjalny mechanizm na zamówienie.A cena 14000zl to już przesada oczywiście zegarek był fabrycznie nowy ale można go kupić za jakieś 1500euro.

Nie nie ten gość Cię nie oszuka napewno sprzedaje oryginał.

Nie nie ten gość Cię nie oszuka napewno sprzedaje oryginał.To że tarcze oddał do renowacji to dobrze ale napewno nic tam nie jest zmienione.

Napisz do gościa albo zadzwoń z nim się można targować zaproponuj mu swoją cene i czekaj na odzew.Ja tak zawsze robie i są rezultaty.

Breitling

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.