Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość ktosikej

Victorinox

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ktosikej

Co ja mam o tym mysleć?

post-0-0-92155100-1331120698.png

post-0-0-61395000-1331120700.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tej firmy to chyba lepiej kupić scyzoryk - gwarantuje satysfakcje - super stal i wykonanie :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
tej firmy to chyba lepiej kupić scyzoryk - gwarantuje satysfakcje - super stal i wykonanie :blink:

Zgodzę się:Scyzoryki od Victorinox,zegarki od manufaktur zegarkowych,od Armaniego garnitury itd. a nie,że od Victorinoxa i Armaniego zegarki :lol: To niezgodne z prawem naturalnym :lol:

"Billy: -I'm scared Poncho.

Poncho: -Bullshit. You ain't afraid of no man.

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadzam się, pierre cardin, hugo boss, dolce gabana... moim zdaniem to wiocha! już lepiej sobie kupić ładne Casio. ale jak ktoś lubi mieć bossa od skarpetek po zegarek to już jego sprawa :blink: mi podobają się tylko kurtki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
zgadzam się, pierre cardin, hugo boss, dolce gabana... moim zdaniem to wiocha! już lepiej sobie kupić ładne Casio. ale jak ktoś lubi mieć bossa od skarpetek po zegarek to już jego sprawa ;) mi podobają się tylko kurtki ;)

Szczerze mowiac, lepiej metki wycinac, bo jesli ktos zauwazy "Calvin Klein", to troche wiocha...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tryton

Enooo nie przesadzacie zbytnio, Victorinox ma nawet niezłe zegarki, cos na poziomie Zeno.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Enooo nie przesadzacie zbytnio, Victorinox ma nawet niezłe zegarki, cos na poziomie Zeno.

Może trochę,ale nie mam zaufania do tego typu marek i np.od Victorinox'a wolałbym mieć scyzyk niż zegarek ;) Wolałbym,żeby operował mnie lekarz a nie np.listonosz...Chodzi mi mniej więcej o to ;)

Billy: -There's something out there waiting for us, and it ain't no man. We're all gonna die..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tryton

Niby tak, ale lekarz tez potrafiłby roznosic listy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Niby tak, ale lekarz tez potrafiłby roznosić listy

Ale tego nie robi :) Krótko:VC,IWC,AP,JLC,itp. nie produkują scyzoryków i temperówek ;) Nie no, jasne jak kto lubi a może nawet zegarki producentów scyzoryków nie są złe,ale ja wolę fachowców od zegarków robiących zegarki ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Co ja mam o tym mysleć?

Ale w jakim sensie?

Czy to prawda?

Czy to dobre zegarki?

tej firmy to chyba lepiej kupić scyzoryk - gwarantuje satysfakcje - super stal i wykonanie ;)

A miałeś w reku ich zegarek w życiu???

Niby tak, ale lekarz tez potrafiłby roznosic listy

Panowie, proszę jakiś konkret, to nie jest forum o listonoszach, ani o ortografii.

Dyskutujmy o zegarkach albo koszujemy... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość tryton
ale ja wolę fachowców od zegarków robiących zegarki ;)

A co to za fachowosc , włozyc ogolnie dostepny mechanizm do koperty, która pewnie tez jest produkowana przez kogos innego, na zlecenie. Widziałem model na Unitasie i powiem Ci ze jest naprawde niezły. A taka Yamaha, robi bardzo dobre motocykle i świetne instrumenty muzyczne. Czyli mozna ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.