Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Jahu

Saytoko Grand Luxe

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jahu

Witam.

Nie dawno na giełdzie staroci spodobał mi sie ten zegarek. Niestety nic nie wiem o firmie ani o samym zegarku , poza tym co mowi sprzedawca , a mianowicie ze zegarek jest z lat 40 - 50.

Zwracam sie zatem do was z prozba zeby wmiare mozliwosc odniesc sie do tego co mowi sprzedawca i ewentualnie do zegraka jak i samej firmy.

Z gory dziekuje za jaka kolwiek odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Witam.

Nie dawno na giełdzie staroci spodobał mi sie ten zegarek. Niestety nic nie wiem o firmie ani o samym zegarku , poza tym co mowi sprzedawca , a mianowicie ze zegarek jest z lat 40 - 50.

Zwracam sie zatem do was z prozba zeby wmiare mozliwosc odniesc sie do tego co mowi sprzedawca i ewentualnie do zegraka jak i samej firmy.

Z gory dziekuje za jaka kolwiek odpowiedz.

Podladuj zdjecia to pomoze w odpowiedzi - wydaje mi sie iz chodzi o taki automatyczny gazomierz z lat 70tych

post-514-0-68038000-1331127952.jpg

By rafalbar

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jahu

Generalnie tak , choc model nieco inny. Rozumiem zatem ze firma nie warta uwagii? Zegarek jednorazowy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moze nie tyle nie wart uwagi - kazdy zegarek jest jej wart:), ale nie jest to mega unikat ani poszukiwana firma - raczej jedna z wielu ktore odeszly w niebyt podczas bumu kwarcowego, sadze iz w srodku jest jakis popularny werk tego okresu typu eta albo as,

apropo jestem ciekaw ile z obecnych firm przetrwa kryzys a ile za 30 lat bedzie przedmiotem podobnych dyskusji.

pozdrawiam

Rafal

Od wielu już lat liczne wypowiedzi uczonych i fantastów obracają się wokoło pytania: ,,Czy poza Ziemią istnieje życie rozumne?''. Słysząc je mam ochotę spytać, skąd bezwzględna pewność, że na samej Ziemi istnieje to rozumne życie

Adam Wisniewski - Snerg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jahu

Dzieki serdeczne za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.