Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość Jakub Iwicki

Co to za zegarek???

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Jakub Iwicki

Witam, moja żona otrzymała od swojej mamy ten zegarek. Czy ktoś może mi powiedzieć, co to jest za zegarek i ile będzie kosztować wstawienie szybki oraz czyszczenie tarczy?

_MG_1368%20copy.gif

_MG_1384%20copy.gif

_MG_1387%20copy.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2

Alpina kostka z lat 20-tych w zlocie na rynek wschodni o czym swiadcza punce.Tarczy bym zbytnio nie ruszal bo zleza indeksy, jedynie delikatnie przeplukac w wodzie z mydlem.Koszt wstawienia szybki powinien byc maly,klopot moze stanowic dobor szkielka.Przydalo by mu sie czyszczenie smarowanie werku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jakub Iwicki

Dziękuje za informacje.

Jeszcze mam pytanie odnośnie wartości rynkowej tego zegarka, jaka może być jego wartość po naprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2
Dziękuje za informacje.

Jeszcze mam pytanie odnośnie wartości rynkowej tego zegarka, jaka może być jego wartość po naprawie.

Szczerze to ciezko powiedziec.Przedwojenne damskie nareczne nie sa zbytnio chodliwe przez co osiagaja niskie ceny(rownowartosc kruszca z jakiego jest koperta) wiec sprzedawac sie nie oplaca.Takie w ladnym stanie na chodzie w srebrze z oryginalna bransoleta max 200 pln, a w zlocie to 150 +wartosc zlota.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o szybkę zapytaj u P. Wojnara, Rynek Główny 28 w bramie, myślę że nie powinno być problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Jakub Iwicki

Bardzo dziękuje za wszystkie informacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.