Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

adriiano

Armani AR-4605 i AR-0534

Rekomendowane odpowiedzi

nie chciałbym Cię martwić ale te Ar0534, które ja widziałem miały na prawej małej tarczy oznaczenia 20 40 60 a nie 8 16 24.

oczywiście możliwe, że to o niczym nie świadczy więc poczekamy na opinie zawodowców :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wielkie dzięki za info, nie wiem jak mogłem nie zwrócić na to uwagi..., a co do drugiego modelu to nie jestem pewny w sprawie pokrętła które ma logo na czarnym tle, na zdjęciach zazwyczaj widać wygrawerowane to logo.., i jeszcze zapinanie bransoletki mam inne niż jest na większości zdjęć które oglądałem. Wciąż czekam na opinie ekspertów, Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AR0534 jest podróbka, ktos wlasnie dobrze zauwazyl ze na prawej malej tarczy widnieja inne cyferki niz w oryginale.

Co do rozmieszczenia malych tarcza sa jednakowe tylko na zdjeciu adriiano lampa spowodowała ze "laczenie" tarcz wydaje sie ciemne a nie srebrne (takie jest w orginale)

Lączenei to jest rowniez (ledwo widoczne) na zdjeciu uzytkownika boldy, tylko oswietlenie zdjecia jasne profesjonalne ale nie wiem czemu wskazowka sekundowa nie jest czerwona - powinna byc..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

AR4605 wyglada na oryginalny. za AR0534 dalej pewnie okolo 500zl, za AR4605 okolo 900-1000?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.