Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zielony991

G-Shock GW-1400

Rekomendowane odpowiedzi

a Pan co taki poważny - nie mam prawa już do swoich subiektywnych odczuć i to, że zaegarek mi przecieka a gwint nie trzyma niby sobie wyssałem z palca, czy, że nie wiem o czym piszę? Czy, może śmiałem napisać coś złego o tej marce

oczywiście, że miałem na myśli jakość i kontrole produkcji!!!

Dziwne to subiektywne odczucie, pol Tajwanu skreca zegarki zeby sie wyrobic z norma :(

Uzywa sie automatycznych wkretakow z kontrolowana sila docisku. Sila jest ustawiana wedlug specyfikacji dla konkretnego modelu. Jedno ustawienie moze byc wlasciwe dla kilku modeli. Przypuszczam, ze 95% tych wkretakow jest produkcji japonskiej. Jesli gwint zostal przekrecony to jest inna przyczyna niz "reczna robota".

Mozesz pisac o tej marce co chcesz zwlaszcza, ze swoj poglad opierasz tylko na tym jednym przypadku.

Jakosc i kontrola produkcji jest na bardzo wysokim poziomie, kazdej firmie moze sie zdarzyc jakas wpadka. Znam z autopsji gorsze wpadki nawet wiekszych firm niz Casio.

Casio: MQ-30W, DBC-30, G100-1BV, GW6900-1JF / Byl DW-6620 Scorpion, G2300-9V

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, w opisie sprzedawca podaje, że działa z oboma nadajnikami europejskimi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mój użytkuje 5 lat i działa bez zarzutu, jak patrze na zdjęcia zrobione przez autora recenzji 1,5 roku, to jak dla mnie to jest nowy zegarek, mój wygląda jakby go kto z ziemi wykopał :blink: I taki ma być G-shock! hehe

Pozdrawiam wszystkich właścicieli najbardziej wytrzymałych kwarców na tej planecie G-shocków oczywiście :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.