Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

YorickG

NAUTICA - A14581G - zmiana nazwy dnia

Rekomendowane odpowiedzi

Hey, niedawno zakupiłem zegarek

NAUTICA - A14581G

http://www.timetrend.pl/wyszukaj-1,2,1893-0-0-A14581G.html

wszystko byłoby ok ale niepokoi mnie jedna rzecz. Po ustawieniu godziny zmiana dnia następuje w miarę ok około 23:55 zmienia się data

natomiast zmiana nazwy dnia następuje około 4:30?? to chyba nie jest ok?? i jest to przeskok jakby na dwa razy do połowy i na nową literke dnia.. nie powinna się ta wskazówka płynnie przesuwać ??

proszę o odpowiedź

dzięki z góry

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm dzięki za odpowiedź .. a ta wskazówka to powinna sie przesuwać wraz z upływem dnia?? bo mi przeskakuje na nowy dzien ? i troche mnie dziwi że nie jest rowno na F albo S tylko troszke przesunieta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wskazówka powinna przesuwać się w nocy. Nie bardzo rozumiem co masz na myśli mówiąc:

ta wskazówka to powinna sie przesuwać wraz z upływem dnia?? bo mi przeskakuje na nowy dzien ?

To, że wskazówka nie trafia idealnie w indeks, symbol itp. to już kwestia wykonania zegarka.

Totalny laik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hey .. chodziło mi o to że wydawało mi się na początku że ta wskazówka się przesuwa wraz z upływam godzin.. a teraz wskakuje o tej 4:30 na nowy dzien

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może tak być, że data zaczyna zmieniać się np. o północy i wskazówka wędruje do poprawnego wskazania przez kilka godz.

Albo, że nagle przeskakuje np o 3.

Myślę, że to nic nadzwyczajnego. Nie wiem czy dałoby się to lepiej wyregulować.

Totalny laik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.