Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

nieustraszony

Timex T49829 Expedition Metal Combo co o tym myślicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam nazywam się Jarek i noszę się z zamiarem zakupu zegarka do 300 zł, wiem że nie jest to duża suma, ale nie chcę wydawać więcej, myślałem o Timex T49829 Expedition Metal Combo. Zegarek będzie noszony na co dzień, dlatego pomyślałem o modelu "Expedition" gdyż często chodzę po górach i lubię surwiwal. Proszę bardzo o poradę dotyczącą tego modelu ,bardzo mi się podoba,chyba że macie jakieś sugestie w tej cenie to chętnie wysłucham.

dziękuje i pozdrawiam

[email protected]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chińskie wnętrze, weź lepiej jakiegoś zodiaka/na bazarku/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a co znaczy weż jakiegoś "zodiaka" a co sadzisz o TIMEX EXPEDITION T44661

Koledzy nic nie sądzą na temat TEGO TIMEXA,nie mieli w ręce i mieć nie będą...bo "chińskie wnętrze".A tutaj panuje ogólnie rzecz ujmując,chinofobia.Polecą cokolwiek,najpewniej "śfajcarskie"...albo japońskie( a i tak w ChRL składane)

Jednym słowem...nie słuchaj tych bredni,że co chińskie to złe.Spokojnie weź sobie tego TIMEXA.

Będzieszpanzadowolony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No pewnie, że nie ! :)

]

Ale my rozmawiamy o zegarkach,nie o samochodach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytaj, popytaj znajomych. Ilu z nich skarży się na "śfajcary" a ilu na Timexy. Procentowo nie liczbowo.

Ale może masz rację. Przecież George W. Bush też nosi Timexa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Toście Panowie pomogli teraz to już nie wiem co kupić patrzyłem na Lorus: RF833CX8 i Lorus: RF899BX9 i Casio: AMW-103B-1A

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tych trzech wziąłbym albo pierwszego Lorusa albo te Casio, łatwiej z wymianą paska będzie, co do funkcionalności to Lorus ma chronograf, a Casio chyba drugą strefe czasową, pomyśl co bardziej Ci się przyda, te zegarki jakościowo są takie same więc pozostaje tylko kwestia wyglądu i ewentualnie funkcji :)

ile by nie było to i tak jest za mało...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W Timexach podoba mi się stylistyka ładne połączenie materiałów maturalnych (pasek ze skóry)i ładne koperty takie fajne proste kształty,wyglądają na takie wyprawowe zegarki (Expedition).np.Timex T49676 Expedition

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.