Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

SIRLUKE1

STEINHART NAV-B CHRONO I NIE TYLKO TEN

Rekomendowane odpowiedzi

Gość mathu

a można mathu wiedzieć z jakich? oświeć mnie

Bo trzeba przewijać cały ekran, żeby przeczytać linijkę tekstu, która w żaden sposób nie odnosi się do zdjęcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pino niestety nie :) mam tylko 2 nav-b chrono i na ich temat moge kazdemu sporo napisac ale jakis czas temu zanim jeszcze powstal ten temat rozmawiałem ze znajomym angolem ktory ma ten zegarek i wypowiadal sie w samych superlatywach - jesli chcesz moge zadzwonic i go o wszystko wypytac.

Carlito czy może już coś wiesz od znajomego angola nt Aviationa GMT? :) Czy nie przeszkadza mu w noszeniu "kwadrat" 44x44mm? nigdy nie nosiłem na codzień takiego kształtu :) ...czy rogi nie przeszkadzają?

pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pino kiedy robiłem te zdjęcia byłem jakieś 10 kg lżejszy. Miałem wtedy łapkę jakieś 17 cm :)

Tu zdjęcie z sieci, jak dla mnie gośc ma jakieś 17 - 19 cm

4358070423_0d8f9fd088.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu zróbcie to dla pino :)

Macie w ofercie Aviation ze szklanym deklem, chyba nie ma problemu, żeby taki dekiel przałożyc do Aviation GMT ?

1138306172Aviation_Stahl_front_back2.jpg1171992877Aviation%20GMT1.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pino kiedy robiłem te zdjęcia byłem jakieś 10 kg lżejszy. Miałem wtedy łapkę jakieś 17 cm :)

Kurde słabo to wygląda na nadgarstku 17 cm :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu zróbcie to dla pino :)

Macie w ofercie Aviation ze szklanym deklem, chyba nie ma problemu, żeby taki dekiel przałożyc do Aviation GMT ?

1138306172Aviation_Stahl_front_back2.jpg1171992877Aviation%20GMT1.JPG

Dzięki SIRLUKE :):)

Pani Ania odpowiedziała, że szklane dekle instalują tylko w mechanikach.......a GMT to automatic "i nie ma co w nim oglądać" :) ...kurcze a tak wiele automatów różnych maści na świecie ma szkiełko z tyłu :) i można sobie pięknie popatrzeć jak cyka, tyka i oddycha:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W niedzielę opublikowałem listę chętnych, czy są nowi chętni, lub ktoś rezygnuje

Proszę o informacje :)

oczywiście nie zmieniam zdania nt zakupu; mam pytanie do was panowie- czy warto coś ( jeżeli będzie można) dołożyc do "mariny arabic"( kolor/ znaczniki); choć wiem że " w prostocie tkwi piękno"?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde słabo to wygląda na nadgarstku 17 cm :)

o kurcze....faktycznie trochę lipa :)

tylko mieć nadzieję, że nie ma nawet 17 w łapce :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
A czego dotyczyły pytania, możesz podzielić się odpowiedziami ? Może ktoś skorzysta

Pytałem o przeszklony dekiel do Nav B-Chrono II black - odpowiedź brzmi: nie ma problemu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pino a przeszkadzało by Ci, że na deklu miałbys napisane, że mechanik ? Jesli nie to poproś Panią Anie, może przełożą ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pawel ja bym został przy normalnej opcji :) Czysta forma jest piękna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.Ja - Nav B-chrono 44mm

2.Mój kolega - Nav B chrono 47 mm

3.Mój kolega - Nav B Chrono 44mm - jeszcze myśli

4.jlw - Nav B chrono 44mm - tylko w limitacji Limitacja bedzie okolo listopada (47mm, 20 sztuk, satynowy, top grande, szkielko szafirowe).

5.pawel007 - Marine Chronometer Arabic Wymiana wskazowek nie mozliwa.

6.carlito1 - GMT Aviation GMT?

7.trebor444 - GMT Aviation GMT?

8.wojtekimarco - Nav B Chrono 44mm PVD z przeszklonym deklem Jest mozliwe.

9.cieslak - Ocean Black z tarczą od Vintage Jest mozliwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich,

powyzej wkleilam wiadomosc, do juz powstalej listy dopisalam jaka modyfikacja wchodzi w gre ;) (sprobowalam uzyc kolorow ale jednak cos nie wyszlo- nie wiem dlaczego :S)

Prosze o wpisanie sie na liste jezeli jeszcze ktos jest chetny.

a tutaj krotkie podsumowanie:

1. Aviation GMT- wymiana dekielka na przeszklony jest nie mozliwa.

2. Nav.B.II Chrono- wymiana na satynowa koperte jest nie mozliwa.

3. Aviation GMT- nie jest zegarkiem do nurkowania dlatego nie mozliwa (wodoszczelnosc).

4. ocean one black- wymiana ZB. lub zamiana szkielka na szafirowe jest mozliwe.

5. Nav.B II Chrono black- wymiana dekielka na przeszklony jest mozliwa.

6. Wymiana koronki na diamentowa mozliwa tylko w niektorych zegarkach.

Wymiana paskow standardowych lub zapiec jest mozliwa w granicach (prosze najpierw sie ze mna skontaktowac jezeli ktos ma zamiar zamienic).

Prosze potwierdzic, czy lista zostaje taka jaka jest, zmniejszy sie, czy powiekszy :)

pozdrawiam,

Ania

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aviation GMT -czy jest możliwa niebieska obwódka wskazówek tak jak w Nav B-Chrono 47 mm?

Mogę prosic o odpowiedź? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę prosic o odpowiedź? ;)

oj, widze, ze cos przegapilam. zapytam i dam odpowiedz w poniedzialek. Juz notuje :)

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oj, widze, ze cos przegapilam. zapytam i dam odpowiedz w poniedzialek. Juz notuje :)

pozdr.

Nic się nie stało :) To nie jest sprawa życia i śmierci, więc nie wymaga pośpiechu jak przy łapaniu pcheł :) Swoją drogą jestem pod wrażeniem Pani zaangażowania i mam nadzieję, że zegarek Klubowy 2011 będzie właśnie od Steinharta... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic się nie stało :) To nie jest sprawa życia i śmierci, więc nie wymaga pośpiechu jak przy łapaniu pcheł :) Swoją drogą jestem pod wrażeniem Pani zaangażowania i mam nadzieję, że zegarek Klubowy 2011 będzie właśnie od Steinharta... ;)

:) tez licze na to! Wlasnie sledze glosowanie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pino kiedy robiłem te zdjęcia byłem jakieś 10 kg lżejszy. Miałem wtedy łapkę jakieś 17 cm ;)

4358070423_0d8f9fd088.jpg

Z tego co widzę to na szczęscie tak kiepsko to wygląda gdyż gość nie zapiął paska i ten zegar mu nieporadnie leży, i to krzywo. Więc nadzieja, że w ogóle to zdjęcie nie jest miarą tego (a jego ręka hohoho malutka)....i nadzieja wciąż pozostaje, że na mojej 17cm będzie lepiej :) ale tenks SIRLUKE za fotę

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu niestety z listy wykreślamy jednego mojego kolgę (Nav-b Chrono 44mm)

Ja natomiast piszę się na limitację (w tej sprawie popiszemy na PW)

Namawiam mojego drugiego kolegę na zmianę 47 mm na limitację.

Tak więc wstępnie dwie limitacje.

W weekend znów zaktualizujemy listę i w poniedziałek porozmawiamy o ewentualnym rabacie dla nas :) jest Pani gotowa ;)

Pino czekam na odp. co do wpisu na listę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

... mam nadzieję, że zegarek Klubowy 2011 będzie właśnie od Steinharta... ;)

Gludek piszesz się też na klubowy ? Może i ja w to wejdę :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gludek piszesz się też na klubowy ? Może i ja w to wejdę :)

Mówiąc szczerze to jestem trochę w zawieszeniu...bo jednak zegarek klubowy to zegarek klubowy...a może też jakieś fajne cechy indywidualne będą, np dekielek jak ten w wersji z zagranicznego forum zegarkowego http://forums.watchuseek.com/f379/wusse-proteus-summary-thread-modem-melter-441673.html

;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na grupowy głosujecie do 13/10, my zbieramy chętnych do 15/10 może coś się u Ciebie wyjaśni :) Ja w poniedziałek będę wiedział czy mogę startowac po klubowy. Z klubowych tylko Steinhart wchodzi w grę - reszta mi nie pasuje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi przede wszystkim Steinhart...ale również jeszcze Ezteem. Tam też będą na pewno wyższe rabaty i możliwośc zindywidualizowania zegarków, a to jest dla mnie też ważne :) Czas pokaże, nie mam parcia, że muszę coś kupic teraz i już.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Aniu niestety z listy wykreślamy jednego mojego kolgę (Nav-b Chrono 44mm)

Ja natomiast piszę się na limitację (w tej sprawie popiszemy na PW)

Namawiam mojego drugiego kolegę na zmianę 47 mm na limitację.

Tak więc wstępnie dwie limitacje.

W weekend znów zaktualizujemy listę i w poniedziałek porozmawiamy o ewentualnym rabacie dla nas :) jest Pani gotowa :)

Pino czekam na odp. co do wpisu na listę.

Sirluke już właściwie jestem na tak ale czekam jeszcze na fotki z tym zegarem na ręku.....u mnie kwestia rozbija się o to czy nie będzie za duży na moją rękę. A swoją drogą jak myślisz jaki rabat w ogóle wchodzi w grę?;)

Możesz mnie na listę wciągnąć na 99% :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pino niestety nie ;) mam tylko 2 nav-b chrono i na ich temat moge kazdemu sporo napisac ale jakis czas temu zanim jeszcze powstal ten temat rozmawiałem ze znajomym angolem ktory ma ten zegarek i wypowiadal sie w samych superlatywach - jesli chcesz moge zadzwonic i go o wszystko wypytac.

Carlito czy jest szansa na jakieś info (o Aviationie GMT) od Twojego znajomego angola?? Już teraz szczególnie chodzi o to jak mu się go nosi, jaką ma rękę - może też ok 17cm :) ?

czekam niecierpliwie :)

dzięki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.