Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

victor86

BAZAR

Rekomendowane odpowiedzi

Być może moje pytanie będzie dla kilku osób oczywiste. Czytając wiele wątków na forum nigdy nie znalazłem odpowiedzi "z nazwy" na moje pytanie. Kieruję je do osób z Łodzi i okolic. Gdzie w Łodzi można na tzw. Bazarze kupić zegarki-vintage. Czy chodzi tu o giełdę na ulicy Lodowej? Widziałem już kilka postów gdzie ktoś pisał kupiłem go na bazarku w Łodzi. Ale nigdzie nie widziałem konkretnego umiejscowienia tego bazaru. Proszę wobec tego o konkretną odpowiedź.

Pozdrawiam

Pod Napięciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giełda elektroniczna na maratońskiej w soboty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A w jakich godzinach jęsli mogę wiedzieć to się odbywa. I powiedz mi jeszcze czy na lodowej też coś można upolować? Ja do tej pory kupowałem raczej na popularnych portalach aukcyjnych lub w źródłach "niezależnych" toteż nie wiem jak to wygląda w terenie.

Pod Napięciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A jeszcze tak zapytam bo z tą giełdą elektroniczną to słyszałem, że została podzielona część na górniak i część na maratońską. A gdzieś jeszcze czytałem, że na Św. Teresy. I ponoć na maratońskiej to jakaś lekka lipa jest. Jak możesz to powiedz jak to wygląda w rzeczywistości.

Pod Napięciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giełda elektroniczna na ulicy Maratońskiej (parking centrum handlowego retkinia)w soboty w godz powiedzmy 8-13 (teraz w te mrozy godziny sie trochę zawężają)...jest to teoretycznie giełda elektroniczna przeniesiona z terenu stadionu ŁKS... jeśli chodzi o zegarki to jest tam maksymalnie ok 5-6 stoisk... z czego jeśli chodzi o zegarki "starsze" to ze 3...reszta to zegarki współczesne...sam osobiście również wystawiam się na tej giełdzie, jesli tylko pogoda jest sensowna...nie wiem co Cie dokładnie interesuje ale na pewno możesz przyjechać i coś może dla siebie znajdziesz, choć cudów w tym temacie nie ma co się spodziewać...jeśli chodzi o giełde samochodową na ulicy Lodowej to z zegarkami (nie mówie o plastykowych fasonach typu Charles Delon, Luiz Lorenzi czy Guczi)jest tylko jedno stoisko...moje stoisko..."śmieciarzy" przywożących szafeczki,lampeczki i inne bajery z Flohmarktów temat zegarków nie interesuje wiec tam niestety nic nie wynajdziesz...Na św. Teresy z tego co sie orientuję to jest giełda kwiatów i rybek a latem gościnnie MotoWeteran Bazar... Pozdrawiam i Zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i to jest konkretna odpowiedź. Dziękuję bardzo. Mnie generalnie interesują szwajcary oczywiście Vintage(to tak ogólnie). Mam własnie zamiar się wybrać na giełdę ale chyba dopiero jak zrobi się cieplej. Pozdrawiam

Pod Napięciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko uważaj na takich gieładach można trafić naprawdę perełkę ale mozna też trafić różne "składaki-cudaki" dobrze mieć ze sobą lupę i coś do otwierania zegarków żeby obejrzeć bebechy, jeśli sprzedawca cwaniaczek to nie pozwoli Ci na to, i tu moja rada wtedy odpuść bo w domu możesz przeżyć szok spowodowany zawartością wnętrza zegarka :) :) :D

KUPIĘ - TROCHĘ WOLNEGO CZASU ! 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiście jasne. Dziękuję za rady i wszyskie odpowiedzi. Mam właśnie zamiar wraz z ociepleniem jechać na giełdę.

Pod Napięciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

5-6 marca 2011 r. w godzinach od 10.00 do 17.00 w hali MOSiR przy ul. ks. Skorupki 21 w Łodzi odbędzie się XIX Ogólnopolska Giełda Rzeczy Dawnych i Osobliwości...Na stoiskach znajdą się m. in. monety, medale, banknoty, znaczki pocztowe, ordery i odznaczenia, wyroby rzemiosła artystycznego, porcelana, szkło, dawne dokumenty, karty pocztowe i telefoniczne, judaica, zegary i zegarki, biżuteria, obrazy oraz meble...

Byłem w zeszłym roku, było kilka stoisk ze starymi zegarkami, trochę "wyrobów zegarkopodonych", a tak to mnóstwo innych staroci, jak ktoś ma chwilę czasu można pospacerować...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem wiem :) Wybieram się:)

Pod Napięciem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.