Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

robcyk

OMEGA damska złoto 18K - Który to może być rocznik ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem tu nowy więc witam wszystkich bardzo serdecznie. Czy ktoś mi może pomóc określić lub przybliżyć rok produkcji tego zegareczka.

Jest to damska OMEGA, złoto 18K, kwarcowa. Nie wiem czy jest to okres jeszcze sprzed 80 roku czy już po.

Akurat nie siedzę w Omedze więc ciężko mi jest to określić.

W załączniku dokładna fotka tego zegarka. Chciałbym kupić ten zegarek na aukcji która kończy się za 2 dni, niestety sprzedający tylko zamieścił zdjęcie i ten krótki opis zegarka, który zamieściłem. Zegarek jest w stanie idealnym więc chciałbym go kupić.

Pozdrawiam

robcyk

post-36222-0-70821500-1299335777_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj

szczerze to trudno będzie komukolwiek okreslic dokładny rok produkcji ,chba że ma taki zegarek .

potrzebne są zdjecia mechanizmu i po numerze seryjnym da sie to zrobić .

Dla mnie wyglada na lata 80.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witaj

szczerze to trudno będzie komukolwiek okreslic dokładny rok produkcji ,chba że ma taki zegarek .

potrzebne są zdjecia mechanizmu i po numerze seryjnym da sie to zrobić .

Dla mnie wyglada na lata 80.

witam!

Dziękuje za odpowiedź. Zdaje sobie sprawe, że będzie ciężko określić bez tych danych o których wspomniałeś.

Mnie jednak interesuje przedział wiekowy np. lata 80-90. Szczerze mówiąc to własnie sam tak typowałem na lata 80.

pozdrawiam

robcyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zegareczek kupiłem i jest to rok 1996. Odpowiadam, bo może komuś na przyszłość będzie lepiej określić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.