Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Krzysiek_L

Łódź Kilińskiego 90

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Szukałem (na forum) ale nie znalazłem nazwy firmy, która robi w Łodzi na Kilińskiego 90 renowacje kopert. Pod tym adresem są dwie firmy, które mają coś wspólnego z zegarkami, mianowicie Annpol i Jag-Dar. Czy ktoś robił może renowację w którejś z tych firm, a jeśli tak, to proszę o info czy warto tam oddać swój zegareczek?

Dzięki i pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czesc,

W Lodzi robilem w:

Chronostar ul/ Powstanciw wkp 25 - tu polecam tarcze i kompleksowa robote zegarka, mechaniki tam nie robilem---> to sprawdzilem osobiscie wiec polecam.

Pod adresem wspomniany przez Ciebie - chyba tam bylem - sa 2 firmy jedna robiaca renowacje zegarkow i zegarow oraz handel nimi, druga to hurtownia zegarmistrzowska.

O ile nic nie pokrecilem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kilińskiego 90 odcinek pomiędzy ul.Nawrot i ul.Tuwima, wchodzimy w podwórko przez parking samochodowy...po prawo mamy budynek...wchodzimy...po lewo firma Annpol - zajmuje się starymi zegarami, renowacją, naprawą - po prawo hurtownia zegarmistrzowska JAG-DAR - szeroki asortyment części zamiennych, artykułów zegarmistrzowskich.Obie firmy cechuje profesjonalne podejście do klienta.Znają dobrych fachowców jeśli chodzi o naprawę zegarków, renowacji koperty u nich nigdy nie robiłem.Generalnie nigdy jeszcze mnie nie zawiedli.Na stronach internetowych są numery telefonów i godziny pracy,warto może najpierw zadzwonić i dowiedzieć się szczegółów..Ze swojej strony - Polecam...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, w temacie było o renowacji kopert, czy ktoś, w którejś z tych firm (Annpol lub Jag-Dar)na Kilińskiego 90 w Łodzi robił renowację koperty? Jeśli tak to proszę o opinię.

Dzięki piękne za odpowiedź!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na temat firmy Chronostar, powinien, moim zdaniem, zostać założony nowy temat... Robiłem tam 3 zegarki... więcej na priv. ( [email protected] )

A po co nowy temat? Jak robiłeś tam zegarki to pochwal się nimi TUTAJ.

Jeśli zaadoptujesz psa, to nie zmienisz tym świata, ale cały świat zmieni się dla tego psa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie że zrobiliście taki wątek bo właśnie miałem pytać o to samo :D Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.