Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

5424

cyma po moim dziadku

Rekomendowane odpowiedzi

dzisiaj u mamy podczas przeglądania starych szpargałów dokonałem cennego odkrycia, a mianowicie znalazłem stary zegarek marki cyna po moim dziadku aż łza mi się w oku zakręciła bo myślałem że przepadł na zawsze po jego śmieci dawno dawno temu ......... zawsze dziadka kojarzyłem z tym gadzetem. Zegarek nie działa zastanawiam się czy można go naprawić załączam zdjęcia mojego znaleziska i będę wdzięczy za wszystkie uwagi na jego temat pewnie wartośc materialna tego cudeńka będzie niewielka ale sentymentalna ogromna jako dziecko zawsze chciałem móc się min pobawić nim ale nigdy nie wpadł w moje dziecinne rączki pozdrawiam

post-36503-0-15861900-1300047805_thumb.jpg

post-36503-0-95707900-1300047928_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dodaj zdjęcie mechanizmu (w miarę możliwości lepszej jakości).

,,Zauważyliście, że każdy jadący wolniej od nas to palant, a szybciej - szaleniec? (George Carlin)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2

Niestety ten zegarek nie jest produktem firmy Cyma.Pierwotnie byl to jakis zegarek z lat 30-tych na mechanizmie FHF2144.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.