Sąsiad 2 #1 Napisano 9 Kwietnia 2011 < 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lechu_wroc 2 #2 Napisano 9 Kwietnia 2011 Takiego jeszcze nie widziałem - bardzo ładny i co jak co jest w pięknym stanie 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jimi Jump 0 #3 Napisano 9 Kwietnia 2011 Fajny ! Bardzo Ciekawą tarczę ma ! 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #4 Napisano 27 Maja 2011 Witam ponownie Dostałem ofertę zakupu od pewnego pana z mocnym wschodnim akcentem, ale interesuje go też waga samego złota bez mechanizmu a jako że nie umiem zegarka rozebrać to czy ktoś orientuje się ile może ważyć werk 2809 i szkiełko? Odejmę od wagi całości. To jeszcze 4 nowe fotki: 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Voli 22 #5 Napisano 28 Maja 2011 Piękny i piekna galeria 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad 2 #6 Napisano 3 Czerwca 2011 To już pożegnalne foto, spakowany do pudełeczka, zapakowany bezpiecznie w paczuszkę pojechał sobie kurierem gdzieś daleko.. nie nosiłem w sumie, ale szkoda mi przeogromnie. Uploaded with ImageShack.us 0 (...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach