Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Jerzy Zareba

Festina F16455 na Festinę F16495

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie szanownych klubowiczów :lol:

Jestem tutaj nowy także nie wiem czy dobrze trafiłem z problemem. Brzmi on mniej więcej tak: dostałem jakiś czas temu Festinę F16455/3. Nie podobają mi się zegarki, które na tarczy mają niepotrzebne bajery w postaci dni tygodnia, stoperów itd, podobają mi się natomiast takie w stylu Omegi Planet Ocean: czarna tarcza, czarny pierścień, kropka. Jedyny zegarek z oferty Festiny jaki odpowiadałby mi moim wymaganiom to model F16495, pytanie jednak brzmi: czy jest sens kupować Festinę. Wiem, że nie cieszą sie one dobrą opinią jednak budżet nie pozwala mi w tej chwili na kupno szwajcara powyżej 1000zł, poza tym Tissot, Swatch czy Bisset nie posiadają w swojej ofercie tego typu zegarków.

Festina F16455/3 byłaby oczywiście wtedy na sprzedaż gdyby się ktoś zainteresował.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba Ci się? Potrzebujesz "prostego" zegarka? To kup. Ot, zwykły zegarek kwarcowy.

Totalny laik :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.