Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

nokturn88

zegarek geneva

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio dostałem zegarek i chciałbym się o nim czegoś dowiedzieć niestety w internecie nie znalazłem ani 1 takiego zegarka jak mój. Jeżeli ktoś z Was wie coś na temat tego zegarka byłbym wdzięczny za wszelkie informacje.

Na deklu widnieją 3 napisy: STEEL BACK STAINLESS

oraz jakiś numer: Y:395

post-38847-0-36941000-1307103539_thumb.jpg

post-38847-0-05936800-1307103825_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość kaido2

Mod:

Nie jest to zegarek z przed 1975 a więc temat przenoszę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się, że raczej do Zegarków z dalekiego orientu powinieneś przenieść. Nie ma napisu swiss made, a do tego na oko małe tarcze i przyciski chronografu sa tylko atrapami i nie pełnią żadnej funkcji, poza tym, że udają chronograf. Jest to IMO tania chińska imitacja szwajcarskiego chrono i wątpię, żebym się mylił. Zapewne sprawdza się nieźle jako pokazywacz czasu, ale nic wielkiego to nie jest...

Miłego dnia!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przynajmniej te wskazowki chrono sa przyklejone do tarczy w miare rowno,bo czasem wyglada to jakby przyklejal je tam Salvador Dali w przyplywie weny po duzej dzialce czegos :rolleyes:

Zegarek to niestety tani zegarek z atrapa chronografu.Nie warty praktycznie nic.

Doxa jest " za tania" na ten projekt. Może w przyszłym roku?
- czyli najlepsze kryteria wyboru zegarka forumowego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.