Telehubis 17 #1 Napisano 14 Lipca 2011 Powitał. Jakiś czas temu przypomniałem sobie o zegarkach, które leżą w szufladzie ładnych pare lat. Wśród nich byl Casio model AE-21W.Był w opłakanym stanie; pasek parciany w strzępkach, koperta cała porysowana, z wyczerpaną baterią.Przeszukałem internet aby dowiedzieć sie coś o tym modelu i na tyle mnie zainteresował, iż postanowiłem go wskrzesić.Bateria i nowy pasek nie były problemem (choć pasek nieoryginalny to uważam, że pasuje całkiem nieźle), ale kopertaw przypadku tak starego już zegarka (dokładnie nie wiem, ale ma coś około 18 lat) myślałem, że już jest nie do dostania.Ku mojemu zaskoczeniu, w oficjalnym serwisie Casio okazało sie, że koperty jako część, są dostępne dla tego modelu!Po wymianie wygląda w zasadzie jak nówka sztuka Jako ciekawostka (podaje za Casio AE-21W): zegarek ten pojawił sie w filmie Dr Who jako wbudowanyw złoty zegarek kieszonkowy. No i pare zdjęć. Podoba się? 0 After a long day, Telehubis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walter_87 5882 #2 Napisano 14 Lipca 2011 Nie, bo nic nie widać... 0 KMZiZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Telehubis 17 #3 Napisano 14 Lipca 2011 Nie, bo nic nie widać... Jeśli widać żaby zamiast zdjęć to można zastosować się do rad, które zebranu tu:Zdjęcia z imageshack na forum 0 After a long day, Telehubis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość cloudbaster1 #4 Napisano 24 Marca 2017 telehubis a masz jaszcze ten zegarek casio ae21w chetnie kupie za dobra cene 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Telehubis 17 #5 Napisano 23 Maja 2019 Mam, ale nie sprzedaję 0 After a long day, Telehubis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach