Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

zoya

Atlantic czy Tissot

Rekomendowane odpowiedzi

Witam; ogromnie się cieszę, że znalazłam to forum, gdyż w temacie zegarków jestem zielona, a przymierzam się do kupna zegarka dla siebie. Dysponuję 1000zł, plus minus, ma to być pamiątka od mojej babci, więc zależy mi na solidnym, ładnym zegarku, raczej na bransolecie, kwadratowy a najlepiej prostokątny, z jasną tarczą.

Po wstępnym przeszukaniu sieci wybrałam takie dwa modele, czy możecie mi poradzić który lepszy? Z góry dziękuję!

Atlantic Seamoon

i drugi Tissot

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj. Oba wybrane przez Ciebie zegarki są porównywalne. Wydaje mi się, że Atlantic jest troszkę bardziej urodziwy, ale to rzecz gustu :) Wybierz ten, który Tobie bardziej się podoba.

LOGO12 (Kopiowanie).png  KMZiZ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję. Ja również skłaniam się do Atlantica :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękuję. Ja również skłaniam się do Atlantica :)

Atlantic zdecydowanie ładniejszy no i tańszy :)

Pozdrawiam wszystkich -Piotrek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a może jeśli to ma być pamiątka od babci to zrezygnować z kwarcu i pomyśleć o automacie lub mechaniku - co prawda wśród damskich jest mniejszy wybór, ale coś godnego uwagi nawet przy ograniczonym budżecie by się znalazło

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.