Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

jaacky

Czy ktoś z Was spotkał się z tą firmą?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od kilku tygodni noszę się z zamiarem kupna nowego zegarka. Przeglądając kolejne karty allegro natknąłem się na czasomierze firmy Frederique Morgaine. Zarówno aukcja, jak i strona www wyglądają na solidnie wykonane przez profesjonalistów. Przeszukałem Google w celu ustalenia, czy ktoś zetknął się z tym przypadkiem. Natrafiłem na same niepochlebne opinie. Co uważacie na ten temat? Jakie jest Wasze zdanie? Jako laik w sprawach profesjonalnych zegarków, całkowicie zdaję się na Was Panie i Panowie :)

Link do aukcji, która mnie zainteresowała:

SWISS MADE - ETA - FREDERIQUE MORGAINE 'Da Vinci'

Mam dziwne przeczucie, że może to być jakiś bubel...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dziwne przeczucie, że może to być jakiś bubel...

Przeczucie Cię nie myli :) Firma FM to krzak, czarna lista , etc.

epos_logo.jpg.8c112fd1fff37da5649af0cec7869bc5.jpg  Jak go nie lubić!

.................................................................
"Mieć rację to niewiele, nawet stary zepsuty zegar dwa razy na dobę ma rację. - Jean Cocteau
.................................................................

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak też myślałem. No szkoda :) Co nie zmienia faktu, że zegarek bardzo ładny. Mam jeszcze jedno pytanie, tym razem dotyczące mechanizmu. Czytałem na jakimś polskim forum, że zastosowany w tym modelu ETA G10.211 jest bardzo awaryjny, natomiast anglojęzyczni użytkownicy chwalą sobie ten mechanizm. Kto jest bliżej prawdy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.