Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

gekon

poljot journey

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

mam pytanie do użytkowników z wiedzą na temat modelu poljot "journey"

Chodzi o ich autentyczność, otóż przede wszystkim stawiam szczerze pod dużą wątpliwość kwestie limitu 999sztuk tych zegarków, które są już sprzedawane od dawna i na całym Swiecie... Chciałbym żeby mi ktoś wytłumaczył jakim cudem to dalej seria z 999szt;d

kolejna sprawa być może się z tym wiążąca: widziałem przy wersji z białą kopertą wskazówki niebieskie i cyfry, wskazówki i cyfry czarne, takie które są czarne ale pod kątem zamieniają się w niebieskie, a w wersji ze złotą kopertą widziałem wskazówki czarne, albo złote (niebieskie delikatnie chyba tez:D)

Proszę mi rozjaśnić temat czy to już nie ma nic wspólnego z oryginałem? Czy to repliki, albo różne wypusty z którego każdy jest po 999sztuk...:rolleyes:

Dzięki z góry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Limitacja rosyjskich zegarków jest naciągana.Vodolazy,Aviatory itp mają numery do 999 wielokrotnie powtarzane.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
.... widziałem przy wersji z białą kopertą wskazówki niebieskie i cyfry, wskazówki i cyfry czarne, takie które są czarne ale pod kątem zamieniają się w niebieskie, a w wersji ze złotą kopertą widziałem wskazówki czarne, albo złote (niebieskie delikatnie chyba tez:D)

Proszę mi rozjaśnić temat czy to już nie ma nic wspólnego z oryginałem? Czy to repliki, albo różne wypusty z którego każdy jest po 999sztuk...;)

Dzięki z góry

brawo Szerloku - sam sobie wydedukowałeś.

Każdego jest po 999.

:rolleyes:

ale limitacja jest.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj tam. Rosyjskimi limitacjami się nie przejmuj. Rosyjska filizofia marketingowa wprowadziła nas w ostatnich latach w nowy wymiar rzeczywistości. Od momentu kiedy liczba limitowanych zegarków przewyższyła liczbę nielimitowanch, świat już nigdy nie będzie ten sam.

Proponuję spróbować znaleźć i kupić jakiegoś Poljota Journeya nielimitowanego. Wtedy będziemy mieli unikat :rolleyes:

Użytkownik Sylwek, pewnego dnia, zupełnie niechcąco, trafnie ocenił współczesny trend w zegarmistrzostwie:

"Ważne by wytrzymał przynajmniej 6 lat zanim rozdyndają się w nim wskazówki."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najważniejsze, że to nie podróby, tylko różne wypusty...

teraz tylko zostało się zastanowić który wypust wygląda najkorzystniej...:rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.