PiotreQ 0 #1 Napisano 15 Listopada 2011 Od czasu kupna mam coś takie ale na początku było ledwo zauważalne , teraz cały czas rośnie :E , pod światło bardzo widoczne , normalnie w ogóle nie widocznie.Na zdjęciach macie opcje pod i z światłem.Co to jest ?? :S 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość non4me #2 Napisano 15 Listopada 2011 hm cos dziwnego:P wygląda jak by szkiełko bylo porysowane 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotreQ 0 #3 Napisano 15 Listopada 2011 nie nie nie , to jest od wewnątrz :E od zewnątrz szkiełko idealne bez rysy. no wiem ,że to dziwne :E 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #4 Napisano 15 Listopada 2011 (...)Co to jest ?? :S To dendryty.Wyjmij mechanizm, wyczyść szkiełko od środka i dalej ciesz się zegarkiem. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piorun 1861 #5 Napisano 15 Listopada 2011 Obcy 5 ? Pierwszy raz coś takiego widzę w zegarku 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotreQ 0 #6 Napisano 15 Listopada 2011 mam neuronowy zegarek ? Co do cholery przekaźnik neuronowy robi w moim casio :E I sam chyba nie będę potrafił go otworzyć ,są na to jakieś domowe sposoby czy lepiej się udać do zegarmistrza ? 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pablos_ 16 #7 Napisano 15 Listopada 2011 Pierwszy raz takie coś widzę 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
whb 9 #8 Napisano 15 Listopada 2011 mam neuronowy zegarek ? Co do cholery przekaźnik neuronowy robi w moim casio :E I sam chyba nie będę potrafił go otworzyć ,są na to jakieś domowe sposoby czy lepiej się udać do zegarmistrza ? Nie, pajęczaki ci się zagnieździły pod tarczą, a w nocy wychodzą i brudzą szkiełko. (to żart) Chodzi o specyficzną formę krystalizacji.Ponieważ pytasz, więc sam nie będziesz potrafił wyjąć mechanizmu.Idź do zegarmistrza (!) ale nie do takiego, którego największym osiągnięciem była wymiana baterii. 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PiotreQ 0 #9 Napisano 15 Listopada 2011 jakiego polecacie w warszawie ? , tylko nie takiego co zedrze 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barteq891 38 #10 Napisano 24 Listopada 2011 jeżeli nadal szukasz dobrego zegarmistrza, to polecam PROMAX w C.H Bemowo , ja oddaje tam wszystkie swoje zegarki od prostych wymian baterii, po próby szczelności po wymiany szkiełek i regulację chodu 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach