Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

rafalg

Accurist czy ktoś widział

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuję pomocy chcę kupić przez znajomego w Angli ( chłopak nie zna sią na zegarkach ) I TU PROBLEM

zegarek marki Accurist tylko mechaniczny z ręcznym naciągiem albo z naciągiem kinetycznym jak w Oreintach

oczywiście przeglądałem strony Accurist i Agrosu ale nie znalazłem nic oprócz qwarcówek co mnie nie interesuje wogóle . Na aukcjach jest pełno Accuristów z 21 kamieniami ale wszystko używane a ja chciałbym chociaż raz mieć coś nowego z pudełkiem gwarancja opisem itd ( reszta moich zegarków pochodzi z drugiej ręki ) więc jeżeli ktoś ma odrobinę czasu i zna lepiej angielski niż ja to prosze o pomoc oczywiście nie chodzi mi o zegarki za 500 funtów mam odłożone ok 150-200 funtów i taki mnie interesuje może być okrągły owalny lub prostokątny najlepiej z datownikiem z góry dziękuję za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A dla czego uparłeś się na accurista? Mieszkam w uk i jakoś nie spotkałem się z mechanicznym accuristem. A tym bardziej w argosie tam to jest bieda. Za 99f możesz już mieć seiko 5 automata. Klasa sama w sobie . Podaje przykładowy link:

http://www.ebay.co.uk/itm/Mens-SEIKO-5-SNOW-WHITE-DAY-DATE-AUTO-ST-STEEL-SNKD97K1-/150665063524?pt=UK_Jewelery_Watches_Watches_MensWatches_GL&hash=item2314566c64

Casio GD-400

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze Seiko Arctura...? Tez mieszkam w UK. Mam takiego na zbyciu....

"....uczymy sie cale zycie , a i tak umieramy jako glupcy ..."

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze pomylilo Ci sie z Rotary? Tam byly jakies mechaniki, ale Accurista mechanicznego nie widzialem, tylko kwarce.

Sorry za brak polskich znakow

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.